SÅ godt er det i virkeligheden at have sex efter et skænderi

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det der med at skændes med kæresten er aldrig sjovt. Og det er da heller ikke altid, at det er helt nemt at komme ud af situationen bagefter. For nogle mennesker hjælper det til gengæld at have sex efter et skænderi, skriver Men’s Health. Måske er det også et hit hos jer?

Læs også: HER er de 5 skænderier, ALLE kærestepar har med hinanden

Når du har haft et skænderi med din kæreste, oplever du sikkert nogle gange, at det kan være svært at ryste hele oplevelsen af sig. Andre gange er det derimod, som om man pludselig bare får supermeget lyst til sex. Yes – makeup sex. Du kender det sikkert. Og selvom det måske virker skørt, så er det ikke nødvendigvis heeelt dumt, hvis I vil have sex efter et skænderi.

Læs også: DENNE type kærestepar har det bedste sex

Hvorfor har man så lyst til sex efter et skænderi?

Terapeut Pam Shaffer fortæller, at makeup sex kan være medvirkende til, at I finder hinanden igen, hvis I har haft en skænderi. Hun forklarer også, at det er en måde at signalere til sin partner, at forholdet stadig er det samme, og at man stadig elsker hinanden på trods af skænderiet. Det er jo ret cute faktisk.

Sexolog Lucy Rowett forklarer, at det også handler om energien mellem de to parter efter et skænderi. Det kan nemlig ofte være meget intenst at skændes med sin kæreste, og bagefter kan den energi, der er i sexlyst, komme til udtryk.

Læs også: Denne ENE ting kan hjælpe, hvis I har problemer med sexlivet

Det er naturligvis ikke alle, der har det sådan. Og det er der altså intet galt med. For mange mennesker kan det nemlig virke forkert at have sex, når man lige har været vred på sin kæreste.
Samtidig er det altså vigtigt at nævne, at det modsatte OGSÅ er normalt – at have sex efter et skænderi. Det er derfor langt fra underligt, hvis du og din kæreste også har sex, selvom I lige har været uvenner.

Læs også: Flere og flere piger oplever denne skræmmende ting under sex