Klitoris

Sex

Hvor godt kender du dig selv og din klitoris?

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 1, 2016

Der er så meget vi piger ikke deler med hinanden, måske fordi det kan være lidt pinligt at snakke om, og andre gange er det fordi vi slet ikke ved det. For eksempel taler piger sjældent om deres “erektioner” og de fleste ved ikke, at når hun er seksuelt ophidset, stivner hendes klitoris. Faktisk er det det samme som mandens erigerede penis. Det bringer os til første punkt.

Kald det den kvindelige penis

Og så alligevel ikke helt for klitorisen er kun designet for seksuel stimulation. Ikke at der kommer diverse ting og sager ud af den, som der gør hos fyre.

Hvis du vil have en lille sjov detajle, så tyder forskning på, at hans penis og hendes klitoris begyndte som den samme ting, inden forskellige hormoner gjorde, at den udviklede sig i hver deres kønsspecifikke retning. Vildt ikke?

Den kommer i mange størrelser, men det betyder ikke noget

Størrelsen af en pigers klitoris kan virkelig varriere. Den kan være op til 3 centimeter i længden, mens omkredsen af klitoris kan variere mellem 0,2 centimeter til 0,8 centimeter.

Når det kommer til nydelse og orgasme, spiller størrelsen af klitoris ikke en rolle.

Alder betyder heller ikke noget

I modsætning til fyre, der døjer med impotens og andre penisproblemer, når de bliver ældre, så ændrer pigers klitoris sig ikke med alderen.

Den er en orgasmemaskine

Fordi klitoris er så lille i forhold til hans penis, er dens nerveender langt mere koncentreret.

Det betyder, at din klitoris er meget mere følsom over for stimulation end hans penis, og derfor kan komme flere gange i træk.

Den kan være større end hans!

En australsk undersøgelse i Journal of Urology hævder, at klitoris spreder sig over 15,2 centimeter inde i din krop og bækkenområdet.

Det betyder, at den faktisk kan være større end hans diller er.

 

 

Kilde: Menshealth

Mere om