Gør dette ved hans hals, og han bliver helt vild i varmen

Kys i nakken kan gøre ham helt vild i varmen

author
Christina Brøndsted Poulsen

Kys og berøring af hals og nakke er en afgørende del af et godt forspil. Men man kan godt føle sig lidt inspirationsløs, hvis man har gjort det mange gange – med den samme partner. Frygt ej, vi giver dig opskriften til at gøre kys i nakken nyt og spændende – og allerbedst for din mand.

Læs også: 10 steder på kroppen, du ikke havde regnet med, ville gøre dig vild i varmen

Sommerfuglekys

Det er meget blidt og måske mest kendt fra folkeskolen. Men det kan altså stadig være en meget intens oplevelse, hvis det akkompagneres af mere vilde halsmoves.

Kys ham vådt og intenst på halsen eller i nakken, men hold så pause og pust lidt, så han kan mærke kulden, og sæt så dine vipper på hans hud og blink. Giv dig god tid, og lad den meget lette, pirrelige berøring gøre ham helt vild i varmen.

Sliiiide

Hvis du kysser ham i nakken og vil bevæge dig op til hans øre, så skal du i stedet for at flytte munden slide dine læber hele vejen op til øret. Lad dem køre helt afslappet hen til der, hvor du vil kysse ham næste gang – måske endda med en lille tungetip. Følelsen vil være helt ny for ham!

Den vildere side

Hvis du tør, så tag fat med din hånd på hans hals, og kys ham i nakken. Gør det gerne lidt pludseligt, så kan både får den intense følelse af overraskelse og hånden på halsen sammen med de blide kys i nakken. Måske du kan bide ham lidt også?

Vi lover, det vil sætte gang i noget …

 

Kilde: Women’s Health