Den ultimative sexoplevelse

Sex

Guide: Den ultimative sexoplevelse, din kæreste kan give dig

Sponseret

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den januar 25, 2018

Du kan enten håbe, at din kæreste støder på denne artikel selv, eller også kan du være direkte og vise ham guiden, mens du krydser fingre for, at du bliver forkælet med denne ultimative sexoplevelse. Det eneste, han skal bruge, er din lækre krop og en glidecreme.

Sådan får du den ultimative sexoplevelse

Først skal du varmes op

Du har en fræk forkælelse i vente, så det er bare om at komme ned i gear og bare nyde og modtage alt det, han nu skal gøre ved dig. Du skal starte med at lægge dig på maven. Han skal nemlig  give dig en lækker og fræk massage. Til dette skal han bruge Sense Me Caring Massage Glide fra RFSU. Det er nemlig en glidecreme, der er kombineret med en massageolie. Det er smart, når massage bruges som forspil, for så kan cremen nemlig også bruges på jeres intime dele. Han skal starte med at massere din ryg for derefter at dreje dig om, så du ligger på ryggen. Nu skal han nemlig kæle for dine bryster. Han skal smøre dem godt ind i glidecreme, og så skal han lege blidt med dem. Hvis han spreder dine ben let, kan han også begynde lige så stille at varme dig op mellem benene. Han skal altså lege med dine bryster, samtidig med at han leger med dig forneden.

Mellem dine ben

Nu, hvor han så småt er begyndt at bevæge sig ned mod din vajayjay, er der ingen grund til, at han forlader dette område. Han skal nu have sit fulde fokus mellem dine ben. Det er DIG, der skal forkæles, og derfor skal han nu hive Sense Me Oh Yes! fra RFSU frem. Det er en orgasmecreme, der stimulerer din klitoris og dermed øger sensitivteten hos dig. Så det behagelige, han gør ved din klitoris, vil altså føles endnu bedre, når han har smurt cremen på dine private dele.

Nu skal du pirres

Sex er ekstra dejligt, når du ikke rigtig ved, hvad der kommer til at ske. Forudsigelig rutinesex er ikke det mest spændende, og I kan bruge denne ultimative sexoplevelse til at bryde ud af rutinerne. Derfor er det også vigtigt, at du ikke kan regne ud, hvad der sker som det næste. Du skal blive liggende på din ryg, men nu skal han stoppe med at lege med din vagina. Han skal smøre dine inderlår ind i Sense Me Magic Glide fra RFSU. Han skal nemlig til at massere indelårene og lysken, mens han skiftevis kærtegner din klitoris. Når han bruger glidecremen, glider hans fingre nemt frem og tilbage fra din vajayjay til inderlårene og lysken. Det vil derfor føles ekstra lækkert, og du vil være ved at springe i en orgasme, fordi han pirrer og driller dig ved at skifte mellem din vagina og områderne nær den.

Sense Me Magic Glide glidecreme fra RFSU til 69 kroner.

Nu er du vist klar til lidt mere

Nu er du vist varmet godt og grundigt op, og I er derfor klar til at starte på nogle sexstillinger. Fordi det især er dig, der skal forkæles, skal I udføre tre stillinger, hvor det er lettest for dig at komme. I skal starte med en hævet missionær. Her skal du lægge dig på ryggen med spredte ben med to puder under din numse. Når du er hævet på denne måde, giver det ham mulighed for at ramme helt i bund og stimulere dit G-punkt. Hvis I hiver glidecremen frem igen, vil han endnu nemmere kunne glide sig helt op til dit G-punkt. Bagefter skifter I over til stillingen lotus, hvor han skal sidde op i sengen. Så sætter du dig op på ham, så I har ansigterne mod hinanden. Stillingen gør det let for jer at rokke frem og tilbage, så din orgasme bliver mest optimal. Sense Me Magic Glide fra RFSU holder i ekstra lang tid, hvilket betyder, at I stadig vil få glæde af, at I nemt kan rokke jer frem og tilbage, når I er skiftet over i denne stilling.

Til sidst, slutter I af i en flad doggy, hvor du skal ligge på maven med lukkede ben, og så skal han trænge ind i dig bagfra. Dit G-punkt bliver lettere stimuleret i denne stilling end ved den klassiske doggy style. Glidecremen vil hjælpe ham med nemt at glide sig op i dig, selvom du har lukkede ben.

 

Artiklen er sponseret af RFSU