4 grunde til, at fattige fyre er bedre i sengen

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Da Leonardo Dicaprio spillede Jack i Titanic, var der ikke en trusse tør. Jo, han er fattig, men Jack var jo sååå romantisk og sød. Og ud fra den hede sexscene i bilen at dømme, var han vist også HELT okay at have sex med. Men er det virkelig en ting, at han er bedre at have sex med, når han er fattig? Your Tango har faktisk fundet frem til intet mindre end FIRE grunde til, at han er god i sengen, når han er fattig.

Læs også: Guiden, der får bilsex til at blive usædvanlig godt

1. Kompensation

Din kæreste eller date VED godt, at han er fattig. Derfor ved han også godt, at han bliver nødt til at kompensere ved at være et vilddyr i sengen. Det kan godt være, at han ikke kan invitere dig på Noma eller købe dig en Chanel-taske. Men who cares, når han giver dig de vildeste orgasmer. Boy got something to prove.

Læs også: DENNE type penis giver de bedste orgasmer

2. Mindre stress

Det er sjovt nok ikke helt så stressende at være bartender på deltid, som det er at være advokatfuldmægtig eller noget i den dur. Og faktisk viser en undersøgelse, at 56 procent af fyre, der tjener mindre end deres partner, har rigtig gode sexliv. Og det giver måske egentlig ret god mening, at han er bedre i sengen, når han er fattig – for han stresser ikke rundt på et eller andet job, hvor han skal præstere en masse.

Læs også: 6 tips til at undgå at stresse på forhånd

3. Ingen utroskab

En anden undersøgelse viser, at rige fyre er mere tilbøjelige til at være utro. Derfor kan du være helt tryg ved din søde, dejlige og tro kæreste. Det kan godt være, at han er fattig. Men han er dig højst sandsynligt ikke utro. Og hvordan hænger det så sammen med, at han er bedre i sengen? Tjo … Jo mindre han er ude sammen med andre, jo mere er han sammen med dig. Det er vel grund nok?

Læs også: 5 tegn på, at din kæreste kommer til at være dig utro

4. Mindre ego

Hvis han er fattig, er han måske mere tilbøjelig til at have et lidt mindre ego, end hvis han var megarig og succesfuld. Nu skal det ikke lyde, som om at din fyr er en lille hundehvalp, der tigger rester ved bordet (og i sengen). Det handler simpelthen om, at han er mere nede på jorden, hvis han har lidt færre knaster på kistebunden. Så måske er det helt okay, at han ikke er helt vildt rig – i hvert fald, hvis han giver dig god sex.

Læs også: 5 piger afslører, hvor lang tid det i virkeligheden tager, før de får orgasme