Han havde sex HVER DAG i 100 dage – DET skete der

Hvad sker der, hvis man har sex hver dag i 100 dage? Se, hvad der skete for dette par.

author
Anja Bruneskjold

Du har måske allerede læst om, hvad der kan ske, hvis du dyrker sex hver dag i 30 dage. Men hvad med 100 dage? Denne mand har fortalt sin historie til Men’s Health …

100 dage med sex

En sexudfordring lyder umiddelbart sjov. Men der er da forskel på for eksempel at prøve en ny sexstillling hver dag i en uge og så have sex hver dag i 100 dage. Det lyder liiidt vildt … Men det var altså det, denne mand besluttede sig for. Og han fik heldigvis sin kone med på idéen.
Efter at have været sammen i ni år, havde parret ikke længere det samme sexdrive. Han ville gerne have sex ofte, hun havde ikke nær så meget lyst til sex. Tanken med eksperimentet var derfor at nærme sig hinanden. At få et sexdrive, der ikke lå så langt fra hinanden. Og så naturligvis bare at være mere intime.

Læs også: En fyr fortæller: DET skete der, da jeg blev fanget i at fake en orgasme

Sådan gik det

Nogle dage gik godt, mens andre dage gik mindre godt. Det var svært for parret at have sex, hvis en af dem for eksempel havde en superdårlig dag, eller hvis de var uvenner over et aller andet. Sommetider blev de også uvenner over eksperimentet, og konen sagde nogle gange, at de burde kaste håndklædet i ringen. Men de fortsatte alligevel. Og det hele blev da også sjovere og sjovere.

Selvom eksperimentet med at have sex hver dag i 100 dage til tider virkede dumt og håbløst, så kom parret MEGET tættere på hinanden, end de var, inden de blev enige om at have sex hver dag. Den manglende sex viste sig i virkeligheden at handle om dårlig prioritering og dumme vaner. Deres sexliv var simpelthen ikke noget, der var “vigtigt nok” for dem. Men det hele blev anderledes, da de havde sex hver dag i 100 dage.

Da de 100 dage var gået, var parret tættere på hinanden, end de nogensinde havde været. De var blevet MEGET mere intime, og deres sexlyst var pludselig helt anderledes end før. Den dag i dag har parret sex meget oftere end før. Ikke hver dag. Men sex er blevet en helt naturlig del af deres liv – og de er begge glade og lykkelige.

Læs også: Hvorfor kan piger bedst lide fyre, der HAR en kæreste?