Hvad er en blandet orgasme?

Sex

Har du hørt om en blandet orgasme? Sådan får du den

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 8, 2017

Her gik du og troede, at der kun fandtes, G-punktsorgasmer, sprøjteorgasmer og klitorisorgasmer – og så ikke flere. Men der tager du fejl. Der findes nemlig en fjerde en af slagen. Dadadaaaam, lad os præsentere dig for den blandede orgasme.

Hvis du nu tænker på, hvor lækker en G-punkts- og klitorisorgasme føles. Så prøv at overveje, hvor fantastisk det må være at få en orgasme, der er en kombination af disse to. Pretty great, right?

Det kræver skills, men det er en kunst, du sagtens kan lære at mestre. Det kan i forvejen være svært at få en G-punktsorgasme, så at få en blandet orgasme er selvfølgelig kun sværere. Så hvis du aldrig har oplevet at få en G-punktsorgasme, er det vist meget at forlange at få to slags orgasmer på én gang. Det er strengt, we know. Men du kan få tips til at få en G-punktsorgasme her

Det er nemmere at få en klitorisorgasme, da klitoris er nemmere at komme til. G-punktet er sværere at ramme, men orgasmen er derimod også meget mere intens, da den opstår indefra. Hvis du så formår at få både en G-punktsorgasme og en klitorisorgasme samtidig, altså en blandet orgasme, vil det føles som en orgasme, der eksploderer i nydelse. Aaaaah.

 

Det føles også godt for ham

Men den dybe og intense orgasme, føles også godt for ham. For at du kan få en blandet orgasme, kræver det, at du bliver rørt ved på to forskellige måder på to forskellige kropsdele. Derfor vil det helt automatisk betyde, at han skal sænke i tempo, hvilket hjælper ham med at holde længere. Plus det vil pirre ham max at se dig give dig fuldstændig hen i en vild orgasme.

Hvordan får du en blandet orgasme?

Læg dig på ryggen i sengen med fødderne dinglende over kanten. Kom nogle puder under numsen – det er nemlig nemmere for ham at ramme dit G-punkt, når dit underliv er hævet.

Din sexpartner skal stå op eller være på knæ (alt efter hvor høj han er), når han penetrerer dig. I skal være formet som et ‘L’, og han må derfor ikke læne sig for meget ind over dig. Hvorfor? Du skal have plads til at kunne komme til din klitoris.

Når han er oppe i dig, og du kan mærke, at han rammer dit G-punkt, skal du lade ham blive ved, indtil du er lige ved at komme. Lige inden du kommer, skal du bede ham om at stoppe helt op. Lad ham se dig kæle for din klitoris med dine fingre.

Skift mellem, at du rører ved din klitoris, og han penetrerer dig. Gør dette, indtil du ikke kan klare mere og bliver nødt til at gøre begge ting på en gang. Det vil lede til en kæmpe blandet orgasme, at du næsten ser fyrværkeri for dig.

Kilde: Cosmopolitan

Mere om