Andre menneskers antal sexpartnere

Sex

Har du mon været sammen med flere eller færre end gennemsnittet?

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den oktober 2, 2017

Folk har det med at lyve om antallet af deres sexpartnere, har de ikke? Ej, nu skal vi heller ikke generalisere. Men så kunne det da være sjovt at se det gennemsnitlige antal sexpartnere på verdensplan. Perfekt, for der er nemlig lavet en undersøgelse, der har fundet ud af netop det. Så må du jo se, hvor du kan placere dig selv – uden at lyve.

Rammer du gennemsnittet?

2000 mennesker har deltaget i en spørgeskemaundersøgelse, hvor de skulle svare på, hvor mange sexpartnere de har haft. Resultatet blev, at folk i USA i gennemsnit har haft syv sexpartnere, mens folk i Europa i gennemsnit har haft seks. De er altså en anelse vildere over there. Mon du passer ind i gennemsnittet? Husk nu, at et gennemsnit kun kan blive et gennemsnit, fordi nogle mennesker har været sammen med 15 eller 100 for den sags skyld, mens andre har været sammen med nul eller to. Så uanset hvor mange du har været sammen med, er du ligesom alle andre.

LÆS OGSÅ: Så mange mennesker har one night stands

Men kan du stole på, at tallene holder stik?

Det kan du jo i realiteten ikke, når nu undersøgelsen er lavet via spørgeskemaer, som deltagerne helt selv har skullet besvare. Vi kan vel alle gå ud fra, at folk er ærlige, når de svarer på diverse spørgeskemaer og er med i undersøgelser, men det er ikke ensbetydende med, at de rent faktisk er det. Og vel egentlig specielt når det kommer til sexpartnere? Vi har da i hvert fald ofte hørt om både piger og fyre, der lyver godt og grundigt omkring det – helt uden grund. Men undersøgelsen er nu engang det, vi har at gå efter, så må vi og du jo vælge at stole nogenlunde på det. Flere af deltagerne må da i det mindste tale sandt, ikke?

LÆS OGSÅ: Stadig jomfru? Så fedt er det da heller ikke at miste sin mødom

 

Kilde: Hellogiggles

Mere om