Her elsker han i virkeligheden at blive rørt, når I har sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

ALLE er forskellige – også når det handler om sex. Men derfor er der måske et helt særligt sted på kroppen, som mange fyre er ret vilde med at få stimuleret under sex. Og nej, det handler IKKE om penis – det er derimod fyres nipples, der skal stimuleres. Det viser en undersøgelse.

Læs også: Hvordan får man en nipple-orgasme?

Det er ikke kun piger, der er vilde med at blive rørt på brystvorterne. Nej, fyres nipples er nemlig MINDST lige så sensitive som pigers.
Mange piger er VILDE med forspil, hvor der særligt er fokus på deres nipples. Og det er der jo ikke noget at sige til. Men det er, som om det ikke rigtig er noget, man taler så meget om, når det handler om fyre. Og det er ærgerligt. For i en undersøgelse viser det sig faktisk, at hele 52 procent af alle fyre, VIRKELIG elsker at få stimuleret brystvorterne under sex. Det er i hvert fald noget, der gør alle disse fyre RET tændte.

Læs også: Denne type kæreste har det bedste sexliv

Så hvordan skal man røre fyres nipples?

Helt praktisk er der ikke forskel på pigers og fyres nipples. Pigernes nipples har bare en ekstra feature – og det er, at de kan amme er barn. Men that’s it. Så faktisk er fyres nipples UDELUKKENDE en af deres erogene zoner. Hvorfor ikke udnytte det?

Det er naturligvis vigtigt lige at understrege, at det ikke er ALLE fyre, der er vilde med at blive rørt på brystvorterne. Og HVIS de elsker det, er der stensikkert forskel på, hvordan de hver især foretrækker at blive rørt. SÅ! Inden du bare kaster dig over ham og stimulerer det bedste, du har lært, så spørg ham lige, hvad han kan lide. Og husk at være forsigtig. Mange mennesker er nemlig RET følsomme på netop brystvorterne.

Læs også: Denne oversete ting ELSKER fyre i sengen