Annonce

Her er de bedste sovestillinger for dig og din kæreste

author
Shero

Det er ikke lige meget, hvordan dig og din kæreste ligger, inden I skal sove. Nogle sovestillinger vil nemlig føre til dyb søvn med det samme, hvor andre er den perfekte stilling, hvis temperaturen skal stige.

Sammen med Mathilde Mackowski, der er stifter af Sinful.dk, får du her en kort liste med de bedste sovestillinger for dig og din kæreste. Og ikke mindst en beskrivelse af, hvad de kan føre til.

 

De fem bedste sovestillinger der kan føre til sex

Ansigt-mod-ansigt

Når I ligger med ansigt mod ansigt lige før, I skal sove, og kigger hinanden dybt ind i øjnene, sker der noget. Måske snakker I endda lidt sammen?

Mens I ligger og ser på hinanden, har I mange muligheder for at røre ved hinanden – om det er fødder, ben, bryst eller ansigt. Det giver også mulighed for at stimulere de erogene zoner, som er nemme at aktivere med hænderne fra denne sovestilling.

Hans bryst

Du lader dit ansigt hvile på hans bryst, og han lægger armene omkring dig. Det skaber en rigtig intim og tryg stemning, hvor hans beskytterrolle i den grad vil tænde ham.

Her kan du let give ham et handjob, og derefter glide op på toppen af ham ved at begive dig ud i sexstillingen ”Cowgirl”. Denne giver dig muligheden for at styre hans joystick mod en himmelsk oplevelse.

Skeen

Hvis du vil tage initiativ til sex, er den klassiske sovestilling oplagt.

Her kan du at presse din numse mod hans diller og nemt tænde en seksuel gnist. Han vil slet ikke kan lade dig være.  Skeen skaber en meget intim følelse, hvor I rigtig kan komme tæt på hinanden.

Men det skal gå fra hygge til orgasme, kræver det lidt mere. For eksempel en vibrator som Je Joue Mimi, som du kan hive frem fra sovebordsskuffen, og få manden til at holde mod din klitoris i netop denne stilling – det bliver helt sikkert en fantastisk oplevelse.

Imellem dine ben

Her kommer der virkelig en sovestilling, som næsten skriger ’SEX!’. Med hans ansigt plantet i dine bryster og hans overkrop i mellem dine spredte ben, er han en tiger på spring.

Lige så let som ingenting, kan han nemlig kravle et par centimeter længere op, mens du kan røre ved hele hans krop.

På den måde er det næste skridt missionærstillingen. Her du læne dig tilbage og nyde hans stød, mens du drømmer dig væk i lysten og nydelsen.

Sovende på maven

Hvis I begge to sover på maven, hvor han har armen omkring dig, virker det måske ikke som den bedste indledning til sex. Men det kan det faktisk sagtens være. Hans arm kan nemlig let glide ned mellem dine ben.

Nyd hans kærtegn, mens han kan lade fantasien køre omkring, hvad han gerne vil gøre næste gang.

Det kunne for eksempel være at tage dig bagfra i en form for ”Doggy-style”, hvor du stadig ligger ned. Faktisk er det mange mænds yndlingsstilling, viser en undersøgelse foretaget af Womanshealthmag.com.

 

Så uanset hvilken stilling du og din kæreste sover mest i sammen, er der et utal af måder, I kan gå fra at drømme om sex til faktisk at have det mest fantastiske sex in no time.

 

Annoncørbetalt indhold – Sinful.dk