Her er den VIGTIGSTE ting, I skal gøre, næste gang I har sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan man sige, at der er noget, der er vigtigt at gøre under sex? Ja, det kan man. Og der findes naturligvis flere ting end bare én. Men måske er det værd at huske parterapeut Sarah Hunter Murrays pointe.

Læs også: På DETTE tidspunkt af dagen har fyre mest lyst til sex

Når det handler om sex og lyst, kan der være ret stor forskel på piger og fyre. Det er ikke, fordi fyre ALTID har lyst til sex (noget, som ellers er en myte, der bliver ved med at eksistere). Men når sexlysten melder sig hos fyre og piger, er det oftest ikke heeelt på samme måde.

Sarah Hunter Murray forklarer, at fyres sexlyst sagtens kan opstå meget spontant. Det kan den naturligvis også for piger – men det er altså ofte fyrene, der oplever det.
Mange piger har det ikke heeelt sådan. Nærmere modsat. Igen – det er ikke, fordi det gælder ALLE piger. Men mange piger skal ligesom lige varme(s) lidt op, før lysten for alvor melder sig. Sommetider kan nogle piger komme i en situation, hvor kæresten gerne vil have sex. Og det er der naturligvis intet galt med. Men nogle gange kan det godt være vanskeligt at omstille sig til sexy mood og være SÅ spontan.

Læs også: 4 nye vaner, der VIRKELIG ændrer dit sexliv

Tag det roligt

Det er ikke, fordi der nødvendigvis sker noget dramtisk ved det. Men nogle gange kan det være en god idé, hvis du og din partner tager det heeelt stille og roligt … Ja, sætter god tid af til det. Eller måske vil det være fedt for jer at forsøge at forberede jer mentalt ..? Sende frække SMS’er. Røre ved hinanden flere gange i løbet af dagen. Noget, som I synes er frækt.

Vi vil gerne lige ENDNU engang understrege, at det altså slet ikke er sådan her for alle par. Men det KAN alligevel være, at du kan nikke genkendende til Sarah Hunter Murrays ord.

Noget af det, der i hvert fald VIRKELIG er vigtigt under sex, er, at I gør det, fordi I begge har lyst. Du skal naturligvis aldrig have sex, hvis du ikke vil. Og det samme gælder din kæreste.

Læs også: DENNE ting i soveværelset påvirker dit sexliv negativt