Her er det bedste sted, du kan have sex ifølge dit stjernetegn

Her kan du få inspiration til at have sex et nyt sted

author
Emilia Jacobsen

Det er ikke altid sex et nyt sted er fedt. Har du brug for nye udfordringer? Eller bare brug for inspiration til at have sex et nyt sted? Der er vel egentlig også et eller andet sjovt over at gøre, som ens stjernetegn siger, man skal. Så tryk videre, og find dit stjernetegn, og gør så klar til at finde ud af, hvor du skal have sex næste gang.

Læs også: De 7 mærkeligste steder, du kan have sex derhjemme

Vædderen, 21. marts – 20. april

Du er stærk og lidenskabelig og ikke bange for at prøve nye ting. Det betyder, at du er nødt til at give trappesex et skud! Det ser ret kompliceret ud, ja, men du kan sagtens klare det, så længe du er forsigtig. Det er jo pænt vigtigt, at du ikke smadrer din ryg ved det, men du er helt sikkert klar til udfordringen.

Tyren, 21. april – 21. maj

Du er lidt stædig, men det er ikke en dårlig ting… Du vil gerne have, at alting altid skal gå let og glat, og derfor skal du have sex i brusebadet. Det er ikke særlig svært, og det tilføjer lidt ekstra til din ‘normale’ sexrutine. Det er intimt og sjovt!

Tvillingen, 22. maj – 21. juni

Du er meget social, udadvendt og ikke bange for at prøve nye ting. Derfor skal du prøve at have sex udenfor. Okay, okay, det behøver jo ikke ligefrem være i en offentlig park eller andre lidt for vovede, offentlige steder. Men hvis du har en baggård eller en have, er det oplagt. Nyd, at foråret så småt er på vej – måske det stadig er lidt koldt, men så er det jo smart, at I kan varme hinanden.

Krebsen, 22. juni – 23. juli

Du er fyldt med følelser og er meget kærlig. Det betyder, at du ikke er bange for at være intim med andre mennesker. Næste gang du har sex, så prøv at gøre det i et badekar eller en jacuzzi. Det er en god måde at få det hyggelige frem med fyren og samtidig komme til at slappe af.

Løven, 24. juli – 23. august

Du er meget modig og ikke bange for at gå forrest og gøre noget vildt. Derfor skal du have sex foran et spejl, også selvom du synes, det lyder lidt underligt. På denne måde kan du og fyren faktisk se, hvad I begge to har gang i under akten, og det kan være superspændende!

Jomfruen, 24. august – 23. september

Du kan være lidt genert, men du er stadig fierce. Du har måske ikke lyst til at prøve noget for vildt, men næste gang du og din fyr skal have sex, så prøv at gøre det på sofaen. Det er en god måde at pifte rutinen en lille smule op på uden at skulle gøre noget vildt for det. Hvis det ikke er nok udfordring, kan I jo prøve nogle forskellige nye stillinger i sofaen.

Vægten, 24. september – 23. oktober

Du elsker at finde skønheden i alt og er rimelig let at behage. Derfor skal du prøve at have sex på stranden, så længe der ikke er andre selvfølgelig. Det er superromantisk og intimt, og du vil elske det! Det er måske en god idé at vente, til vejret er lidt bedre. Og du må ikke glemme at lægge et håndklæde under jer, for det er ikke så sjovt at få sand visse steder.

Skorpionen, 24. oktober – 23. november

Du elsker drama og ekstravagance. Du skal simpelthen prøve at have sex i køkkenet næste gang. Det kan være superspændende for dig at have sex et sted, du normalt ikke plejer, og det kan for eksempel være på køkkenbordet. Men sørg lige for at rydde op bagefter…

Skytten, 23. november – 22. december

Du elsker at være aktiv og har svært ved at sidde stille. Du er altid på farten, og det betyder, at bilsex er lige noget for dig! Der er så mange måder at gøre det på i bilen, så du vil helt sikkert ikke kede dig. Men lad nu for Guds skyld være med at køre samtidig, tak!

Stenbukken, 23. december – 20. januar

Du er praktisk og ligetil. Det er tid til at prøve at have sex på en vaskemaskine. Det er slet ikke så svært, det er blot et lille twist til din ‘normale’ sexrutine. Sørg for at tænde vaskemaskinen inden – I vil begge komme til at nyde godt af det. Som bonus har du rent tøj, når I er færdige!

Vandmanden, 21. januar – 19. februar

Du er ret usædvanlig og ikke bange for at prøve nye ting. Ja, du er faktisk ret ivrig efter at prøve nye ting. Derfor skal du prøve at have sex i skoven. Der skal nok lidt planlægning til, da I nok måske får brug for et telt eller nogle tæpper, og måske en insektspray ville være en god idé…

Fisken, 20. februar – 20. marts

Du elsker at være omkring mennesker og at føle dig tæt på din fyr. Næste gang du skal have sex, skal du prøve at gøre det i et skab. Det lyder nok meget mærkeligt, men det giver dig og fyren meget lidt plads at arbejde på, og det kan få jer til at føle jer utrolig tætte med hinanden og derfor skabe intimiteten.

Kilde: Gurl