HER er forskellen på, hvordan piger og fyre reagerer efter sex

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus. Er der mon noget om snakken? Piger og fyre er forskellige på RIGTIG mange områder. Der er ting, som fyre synes, er VILDT irriterende, piger gør. Ligesom der er visse ting, piger hader at høre en fyr sige. Det er naturligvis ikke ALTID sådan … Slet ikke. Men ifølge psykolog Chloe Carmichael strækker vores forskelligheder sig endnu længere. Nemlig til, at der er fundamental forskel på den måde, piger og fyre reagerer efter sex. Det skriver Woman’s Health.

Læs også: 6 gange, hvor fyren godt kunne opføre sig LIDT mere som en gentleman efter sex

Åhhh, de hormoner

Ifølge Carmichael udskiller mænd og kvinder, på grund af fysiologiske forskelle, helt forskellige hormoner efter sex. En mand producerer hormonet testosteron, som også kan kaldes ‘jagt-hormonet’. Hormonet vil ofte få fyren til at ‘jage’ videre efter sit næste bytte … Medmindre han selvfølgelig er vild med dig og ønsker at være sammen med dig.
Kvinder derimod producerer oxytocin, som har til formål at binde dig til en anden person. Det er for eksempel dette hormon, kvinder danner, når de ammer deres børn. Så hvis du har oplevet at føle dig tættere på en fyr efter sex eller ikke kan forstå, hvorfor nogle fyre ikke får følelser efter sex, så ligger forklaringen måske her.

Har videnskaben ret?

At reducere menneskers handlinger til fysiologiske forklaringer om hormoner virker måske liiidt for nemt. Vi mennesker indeholder så meget mere end kun vores instinkter og hormoner. En fyr altså på ingen måde altid på udkig efter sit næste hookup. Fyre kan blive lige så head over heels forelsket eller comitted som en pige. Og den der kliche med, at piger ALTID forelsker sig efter sex, er da også alt for old fashioned til, at vi tror på den.
Men hvis du gerne vil se, om du har spottet en good guy, så er der en række tegn, du kan kigge efter. Faktisk er der særligt tre typer fyre, der oftest er utro. Eller måske du skal kende de her fire farlige datingtyper, som du børe styre udenom, hvis du gerne vil undgå fuckboys.

Læs også: SÅ mange fyre bliver i virkeligheden kede af det efter sex