HER fantaserer flest piger om at have sex

Har du også en hemmelig fantasi om, at prøve at have sex på trapper?

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Fantasier er selvfølgelig ikke det samme som virkelighed. Og det er nok meget godt. For der er altså nogle offentlige steder, man bare ikke skal have sex. Men i fantasiland er alt tilladt – og her vil rigtig mange piger åbenbart gerne prøve at have sex på trapper.

Fantasier

Sleep Cupid har spurgt 3000 kvinder om, hvor de fantaserer om at have sex. Og her løb fantasien om at have sex på trapper med førstepladsen. Yes, den er god nok … Dernæst blev der både fantaseret om sex på stranden, sex til en fest og sex på et fly. Vi skal lige huske at nævne, at det faktisk er ulovligt at have sex offentlige steder. Men hvis du ligesom kvinderne i undersøgelsen fantaserer om at blive medlem af Mile High Club, kan du følge disse råd.

Over 80 procent af de adspurgte kvinder havde i øvrigt også fantaseret om en kollega. Og over 70 procent havde fantaseret om at have sex med chefen. Derfor kommer det måske heller ikke som en overraskelse, at mange af de adspurgte kvinder havde fantaseret om at have sex på deres arbejdsplads. Det er nok en af dem, der skal forblive en fantasi – for kærlighed på jobbet er aldrig rigtig en god ide, vel?

Nogle af de måske mere spøjse fantasier handlede om at have sex i baghaven og … i en garage. Det er dog ingenting i forhold til nogle af jer læsere, der har haft sex nogle ret mærkelige steder. Men altså, det skal der jo også være plads til – det gør det vel kun sjovt.

Tour de chambre

Siden det er ulovligt at have sex i det offentlige rum, skal I nok ikke begynde at smide tøjet og have sex på trapper op til et rådhus eller en kirke eller noget i den stil.

Men du og din kæreste skal selvfølgelig være mere end velkomne til at udforske jeres eget hjem. Derfor kan I lave jeres helt egen, private tour de chambre. Måske starte på badeværelset, svinge forbi køkkenbordet og … ja, du gættede det: Slutte med at have sex på jeres trapper. Hvis I bor i et hus, selvfølgelig. Trappeopgangen, hvis I bor i lejlighed, er stadig offentlig.

Læs også: 7 kvinder giver inspiration til nye steder at have sex