Hjælper rebound-sex dig med at komme over din eks?

hjælper rebound-sex dig til at komme over din eks?

author
Mathilde Brandborg

“For at komme over nogen, skal man under nogle andre!” Det har min veninde altid sagt, når jeg har ligget krøllet sammen i hendes seng og spist ostepops med holiday dip og haft ondt i hjertet efter et breakup. Hun er min bedste veninde, så jeg lytter jo til hendes råd! Jeg må påstå, at jeg har forsøgt mig med et rebound for at komme videre efter kærestesorger op til flere gange. Jeg er dog i tvivl om virkningen, hvilket har ledt til denne artikel.

Kan sex med en rebound hjælpe dig med at komme over din ekskæreste?

I er lige gået fra hinanden, og du kan ikke holde ud at være inde i dit eget hoved. ALT minder om ham, det er forfærdeligt. Du må ud og blive mindet om noget andet, så du ifører dig et vandfast ansigt (i tilfælde af, at du får en mental nedsmeltning, mens du står i baren) og dine come-fuck-me-hæle. Der går ikke mange long island iced tea’s, før du falder i snak med en god rebound-kandidat. Samtalen drejer sig om noget, du ikke helt forstår. Ja, for du kan ærlig talt ikke høre en skid andet end Birthe Kjær, der højlydt beretter om sin knaldrøde gummibåd fra højtalerne.

Du ser over på din veninde, som giver dig et anerkendende nik. Før du ved af det, sidder du i en taxa … Forhåbentlig på hans regning. Det går, som det går, og lige så god som idéen virkede aftenen inden, lige så elendigt har du det, da du vågner op i en fremmed seng, hvor der lugter af hår og pizzaskorper. Det føles, som om din hjertesmerte er blevet ganget op med 100. For helved altså.

Læs også: Sådan kommer du dig bedst over et breakup

Har det overhovedet hjulpet dig?

35 procent siger, at de inden for en måned efter et breakup har haft rebound-sex. Det er primært den af partnerne, der er blevet slået op med, som har tendens til at kaste sig over en rebound inden for en måned. Selvom det kan virke fristende at slå følelserne fra og få lidt anerkendelse, så får det som regel negative konsekvenser. De, som har haft rebound-sex kort efter et breakup, har tilsyneladende en længere udsigt til et nyt forhold, end de, som har holdt deres hjertesmerte ud, uden at kaste sig over en rebound.

Det vil altså sige, at det ikke kan betale sig at knalde sig over sin eks. I stedet kan du læse lidt om, hvad du i stedet kan gøre her. Selvfølgelig er det individuelt. Der er da helt sikkert nogle derude, som kommer bedst og hurtigst videre ved at knalde sig ud af det. Det vigtigste er bare, at du gør det, der føles bedst for dig.

Kilde: Womenshealth.com