Skal vi have sex hver dag?

Sex

Hun forsøgte sig med sex hver dag i 30 dage – det lærte hun

Mette Pabst

Af Mette Pabst Skrevet den maj 14, 2018

Sex kan være helt vildt dejligt. Hvis man er in the mood, kan det faktisk være et helt festfyrværkeri at knalde. Men hvad med sex hver dag?

Men der er også tidspunkter, hvor det bare ikke lige er det fedeste. Nogle gange har du bare ikke lyst og vil hellere spise is, se en serie eller noget helt tredje. Og det er altså også helt okay.

Alligevel kan det være, du ikke kan lade være med at tænke på, om du bare skal bide tænderne sammen og død og pine dyrke sex hver dag?

Sexudfordringen

Det kan være, du har tænkt på, om du skal prøve sexudfodringen. Den går ud på, at man skal have sex hver dag i 30 dage – og også prøve nye ting af i sengen.

Paisley Gilmour, en kvindelig journalist fra Cosmopolitan, har prøvet sexudfordringen. Hun forsøgte sig med ’30 days sex challenge‘ for at se, om hun fik et bedre sexliv af det.

LÆS OGSÅ: Hvornår skal du stoppe med at have sex med din kæreste hver dag?

Blev hun så lykkelig af at knalde hver dag?

Svaret er selvfølgelig nej – man bliver ikke mirakuløst gladere, bare fordi man presser sig selv til en masse lagengymnastik.

Hav sex, når du har lyst

Journalisten Paisley Gilmore fortæller efter at have prøvet sexudfordringen, at det var aaalt for meget pres at skulle have sex hver dag, også når hun ikke havde lyst. Og hun fik det overhovedet ikke bedre med sig selv, sin kæreste eller sit sexliv.

Faktisk siger hun, at hun under sexudfordringen fik det værre med sig selv, fordi hun følte sig presset til sex.

LÆS OGSÅ: Derfor siger han nej til sex

Hendes råd er, at man skal have sex, præcis når man har lyst – og ikke fordi man føler, man SKAL have sex. Og det råd kan vi på Shero kun bakke op om.

Så husk at nyde den sex, du har. Om det er et par gange om måneden eller et par gange om dagen er helt lige meget, så længe du lytter til dig selv og nyder det!