Hun onanerede hver dag i en uge. Det skete der

Foto/ Shutterstock

author
Emilia Jacobsen

Har du mon prøvet at onanere hver dag i en uge? Måske har du ikke har været så konsekvent og direkte tænkt over, at du SKULLE gøre det hver evig eneste dag? Du har helt sikkert perioder, hvor du onanere oftere og perioder, hvor der er lidt mere stilstand. Men hvad sker der egentlig, hvis du onanerer hver dag?

Du burde også læse: Challenge: Onaner i syv dage på syv forskellige måder

Forsøg på egen krop

Gigi Engle fra Women’s Health Magazine har prøvet det på egen krop. Hun satte sig simpelthen for at prøve at onanere hver dag i en uge for at se, hvordan hun og hendes krop reagerede. Hendes umiddelbare tanke var, at det da nok skulle blive let at komme igennem, men faktisk blev det sværere, end hun troede. Travlhed, træthed og ja, bare livet kom altså liiiidt i vejen nogle gange. Men hun klarede udfordringen og lærte af det.

Mere vil have mere

Gigi forklarer, at de første par dage var ret irriterende, fordi det føltes som en byrde, at hun SKULLE onanere. Men så kom vendepunktet, og pludselig fik hun følelsen af, at hun nærmest ikke kunne vente med at komme i gang.

Efter at have været i gang hver evig eneste dag, begyndte hun at længes efter den næste orgasme. Jo flere orgasmer hun fik, jo flere ville hun pludselig have. Hun følte sig fuldstændig afslappet efter en orgasme.

Variationerne er uendelige

Vi har alle bestemte måder at onanere på – noget fungerer bedre for nogen, og noget andet fungerer bedre for andre. Gigi Engle fortæller netop, at hun også altid har haft sine go-to moves, når hun onanerer. Hun ved, hvad der virker for hende. Men det, hun fandt ud af efter at have onaneret hver dag, var, at hun havde bedre mulighed for at udforske lidt forskellige metoder.

Det giver også sig selv, fordi din klitoris bliver lidt træt og følelsesløs, hvis du rører ved den på samme måde hver dag. Derfor blev hun jo netop nødt til at prøve lidt forskelligt, og her fandt hun altså ud af, at der var uendelige muligheder for at stimulere klitoris.

Intet problem at falde i søvn – tværtimod

Når du får en orgasme, udløser det kroppens feel good-kemikalier, og faktisk er det bevist, at en orgasme kan hjælpe mod smerter og angst. Derfor giver det rigtig god mening at slutte dagen af med en orgasme.

I løbet af ugen testede Gigi orgasmer på forskellige tidspunkter af dagen, og hun foretrak klart at få orgasme lige inden sengetid. Hun fandt nemlig ud af, at hun sov bedre, når hun havde onaneret inden sengetid.

Mærkelige fantasier

Du har sikkert også en eller anden fantasi, der foregår oppe i hovedet på dig, når du onanerer. Men Gigi Engle oplevede pludselig, at fantasierne skulle udvides, for at det ikke blev for kedeligt og ensformigt. Hun fandt simpelthen ud af, at hun tændte på ting, hun slet ikke var klar over, hun tændte på. At onanere hver dag i en uge fik hende altså til at opdage helt nye fantasier.

Det absolut bedste, Gigi fik ud af det, var, at det nærmest føltes som meditation for kroppen. Fordi hun onanerede hver dag, blev fokus flyttet, så det kun var på hende og hendes krop. Hun var fuldt fokuseret i øjeblikket, og det rensede tankerne og gjorde, at hun fik et helt nyt forhold til sin krop.

 

Kilde: Womenshealthmag