Hun prøvede at onanere HVER dag i en måned – DET fik hun ud af det

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Det er SKØNT at onanere – og alle gør det. Det er også godt for dig at onanere. Faktisk har vi fundet frem til hele 10 geniale grunde til, at du skal onanere mere. Findes der så et magisk tal for, HVOR ofte du skal onanere? Næh, egentlig ikke. Du kan faktisk onanere lige så meget, som du har lyst. Er du typen, der kan onanere hver dag? Nogle gør det, men de fleste af os gør nok ikke. Krista McHarden havde fået så travlt, at hun nærmest helt havde glemt, at hun har en klitoris. Derfor besluttede hun sig for at prøve at onanere HVER dag i 30 dage. Det fortæller hun til Cosmopolitan.

Læs også: 7 kvinder afslører, hvad de tænker på, mens de onanerer

Sådan gjorde hun

Krista McHarden følte sig stresset og træt hele tiden. Med tre job, en syg hund og en mand, der arbejdede udenbys hele tiden, var hun bare udmattet. Så udmattet, at det sidste hun tænkte på, var at tilfredsstille sig selv. Derfor besluttede hun sig for at onanere hver dag i en måned. Hun skiftede mellem at bruge sine fingre, sin Magic Wand vibrator og sin Womanizer-vibrator. Krista McHardens plan var, at hun skulle sørge for at onanere hver dag, før hun tog på arbejde.

Sådan gik det med at onanere hver dag

Den første uge var nem – og rar. Krista McHarden følte sig mere afslappet og kunne håndtere dagligdagens stress MEGET bedre, når hun sørgede for at onanere hver morgen. Faktisk onanerede hun nogle gange flere gange om dagen – og havde også telefonsex med sin mand.

Uge to var også en walk in the park – Kristas klitoris havde det helt fint og blev slet ikke træt af at få så heftig berøring. Hendes stressniveau faldt stadig – og hun fik ros på sit arbejde.

I løbet af den tredje uge blev Krista McHarden liiidt træt af at skulle onanere hver dag. Og sådan havde hun det også i uge fire … Men når hun først kom i gang, var det fantastisk. Og hendes orgasmer blev heller ikke mindre dejlige af, at hun onanerede så meget.

Det fik hun ud af det

Efter at have onaneret hver dag i en måned følte Krista McHarden, at hendes stressniveau var faldet. Hun havde generelt mere lyst til sex – og så følte hun sig gladere og sundere. Derfor er Krista McHardens råd til alle kvinder, at de burde onanere mere, end de gør.

Du kan eventuelt bruge disse fem stillinger, du burde prøve, når du onanerer til inspiration. Enjoy.

Læs også: Sådan skal du onanere ifølge dit stjernetegn