Hvad sker der, hvis man har morgensex hver dag i en uge?

Gad vide, hvad der sker, hvis man har sex hver dag i en uge? Få svaret her.

author
Anja Bruneskjold

Det er de færreste, der har sex hver dag. I hvert fald, hvis man har været sammen med sin kæreste længe. Men hvad mon der sker, hvis man beslutter sig for at have morgensex hver eneste dag i en uge?

Sex hver dag

Det besluttede Amanda McCoy fra Popsugar sig for at finde ud af. Hun forklarer, at hun og hendes kæreste i begyndelsen af deres forhold havde sex dagligt. Og gerne flere gange om dagen – både morgen og aften. Men med tiden var det, som om deres morgensex blev erstattet af få minutters ekstra søvn. Det ville Amanda gerne lave om på, og hun fik overtalt sin kæreste til udfordringen om daglig morgensex.

Læs også: Hun gik 30 minutter om dagen – hver dag i en uge. Det fik hun ud af det

Efter en uge var der flere ting, der var forandret for Amanda og hendes kæreste. Ingen af dem var udprægede morgenmennesker. Men det var, som om udsigten til morgensex lettere kunne lokke dem ud af fjererne.
Humøret ændrede sig ret drastisk hos både Amanda og hendes kæreste, og de begyndte hurtigt at være gladere, kærligere og mere fjollede sammen. Det var ikke, fordi de ikke kunne være i dårligt humør. Det kunne de sagtens. Men fordi de startede hver eneste morgen med sex, følte de, at de var blevet knyttet meget tættere sammen. Og på den måde kunne de lettere tackle de mindre sjove situationer i hverdagen.

Hvad nu, hvis man er træt?

Nogle gange kan træthed virkelig vinde over sexlysten. Og det skete faktisk også for Amanda i løbet af den uge, hvor hun og kæresten havde aftalt at have sex hver dag. Men i stedet for bare at vende sig om på den anden side og sove en smule længere, så stod hun faktisk op og havde morgensex med sin kæreste. Noget, hun på ingen måde fortrød. Det var, som om 20 minutters ekstra søvn slet ikke kunne måle sig med den særlige connection, hun og kæresten fik ved at have sex hver dag.

Læs også: Hun lavede planken i 2 minutter hver dag i to uger. Det skete der

Kilde: Popsugar