Hvad sker der, hvis man ikke har sex i et år?

Gad vide, hvad der, hvis man undgår at have sex i et år? Få svaret her.

author
Anja Bruneskjold

Måske virker det ikke underligt for dig ikke at have sex i et år. Men hvad nu, hvis du faktisk er vant til REGELMÆSSIGT at have sex – vil du så kunne undvære det så længe?

Reema Zaman levede et liv, som mange kan nikke genkendende til. Hun gik på arbejde, datede og havde sex. Hun havde faktisk sex ret ofte. Og hun havde det skønt med det.

En dag gik det op for hende, at hun faktisk ikke havde haft sex i løbet af de sidste fire foregående måneder. Noget, der ikke var så almindeligt for Reema. Men i stedet for bare at skynde sig tilbage til “det gamle liv”, hvor menuen stod på dating og sex, besluttede hun sig for at gøre det til et eksperiment. For hvad ville der mon ske, hvis hun ikke havde sex i et helt år? Ville hun forandre sig?

Læs også: 5 sexstillinger til dig, der gerne vil have orgasme hurtigt

Blev et bedre menneske uden sex i et år

Der gik ikke lang tid, før Reema Zaman begyndte at lægge mærke til gevaldige forandringer i sit liv. Hun opdagede, at hun var mere opmærksom på sine venner og familie. Og så prioriterede hun virkelig sin tid, så hun kunne være sammen med dem.

Selvom Reema altid havde følt sig rimelig selvsikker, når hun både datede og havde sex, så fandt hun ud af, at det måske ikke heeelt var, som hun havde tænkt. For da hun begyndte at have MEGET mere fokus på sig selv, sine venner og sin familie, følte hun sig pludselig laaangt mere selvsikker og stærk, end hun havde gjort før.
Det gik nemlig op for hende, at hun måske altid havde forsøgt at “passe ind”, når hun var sammen med en fyr. Bekymringer om, hvad han nu tænkte om hende og hvad hun skulle sige, så han kunne lide hende ENDNU mere, havde faktisk betydet mere mere for hende, end hun var klar over.

Begyndte at fokusere på sig selv

Da hun ikke længere blev bekræftet fra fyrene ved at gå på dates eller have sex, begyndte hun i stedet at bekræfte sig selv. Langsomt følte hun sig mere selvsikker. Og hun gjorde flere af de ting, der gjorde HENDE glad – fremfor altid at komme til at tænke på fyren

Reema Zaman fortæller, at det ikke er, fordi alle bør lade være med at have sex i et år. Men det er vigtigt altid at huske at have sig selv med og mærke efter i maven.

Læs også: Hvad sker der, hvis man har morgensex hver dag i en uge?

Kilde: YourTango