Hvilket stjernetegn har bedst sex?

Vil du også vide, hvilket stjernetegn, der har bedst sex? Så læs med her!

author
Anja Bruneskjold

Kan man virkelig måle, hvem der har bedst sex? Og særligt når det gælder stjernetegn? Ja, det kan man. Det har firmaet Lovehoney, der producerer sexlegetøj gjort.

Firmaet lavede en form for afstemning, hvor 3500 mennesker deltog – fuldstændig vilkårlige stjernetegn. Og af flere forskellige årsager er der noget, der tyder på, at det klart er fedest at være vandmand. Det er i hvert fald dem, der har bedst sex og altså er mest tilfredse med deres sexliv. Og så er det også dem, der OFTEST har sex. De er gode til at prioritere sexlivet – også selvom de har været sammen med deres partner længe.

Læs også: Disse 3 stjernetegn skulle være de bedste kærester

Vandmanden er uforudsigelig

Begejstringen vil ingen ende tage for vandmanden. For både sex- og kærlighedslivet er umiddelbart noget nær perfekt på alle fronter. For faktisk siger andre stjernetegn, at vandmanden er uforudsigelig og altid parat til at prøve nye ting i sengen. Og som prikken over i’et er vandmanden en meget loyal partner.

Hvilket stjernetegn har så MEST sex?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at vandmanden også løber med sejren her. Se bare top fem-listen:

1 Vandmanden

2 Tyren

3 Fisken

4 Jomfruen

5 Løven

Som en sjov krølle på undersøgelsen, viste det sig, at fisken er ret vild med at klæde sig ud i soveværelset. Og umiddelbart er det primært vædderen, der har eksperimenteret med at blive bundet eller binde andre under sex.
Krebsen skulle være en af de mest sensuelle elskere – og vægten er svært glad for at få smæk.

Læs også: Dette sted på kroppen skal han røre dig ifølge dit stjernetegn

Kilde: Popsugar