Hvor tidligt bør du egentlig have sex med din date?

Hvor tidligt bør man egentlig have sex med sin date? Find ud af det her.

author
Annemarie Friis Persson

Der er mange forskellige holdninger til, hvornår man bør og ikke bør have sex med sin date. Nogle kvinder har ligefrem regler for, hvornår de har sex med deres dates. Du har sikkert hørt om tredje date-reglen. Du er måske endda en af dem, der praktiserer den? Hvis ikke du har nogle regler for, hvor tidligt du har sex med dine dates, kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvilket tidspunkt der er det helt rigtige. Men bare rolig, du er ikke alene!

Læs også: 10 personer afslører de skøreste ting, de har gjort på første date

Regler eller ej

Uanset om du har regler for, hvornår du har sex med dine dates eller ej, er der både fordele og ulemper ved at gøre det tidligt og ved at gøre det sent. Og der findes altså ikke ét “rigtigt” tidspunkt. Sorry. Hvor tidligt man bør have sex med sin date handler i virkeligheden om forskellige mennesker med forskellige opfattelser. Hvornår det er tidligt, og hvornår det er sent at have sex med sin date, er der mange forskellige opfattelser af. Det samme er der af betydningen af tidspunktet.

Har du sex med din date tidligt, er du måske bange for, at han eller hun tror, at du er “nem”.  Sådan er der sikkert også nogle, der tænker. Desværre. Og dem, der tænker sådan, er oftest ikke interesseret i mere end sex. Hvis det også er det, du vil, er det jo fint. Men vil du gerne have noget mere end bare sex, skal du måske vente lidt. Eller krydse fingre for, at din date allerede er faldet for dig og bare gerne vil have mere af dig. De findes altså også!

Har du sex med din date sent, kan du også risikere, at personen mister interessen for dig inden. Ikke nødvendigvis fordi han eller hun ikke kan lide dig. Måske de bare bliver i tvivl om, om du overhovedet er interesseret i dem. Måske de bare synes, at du spiller kostbar, og derfor giver de op. Til gengæld findes der også dem, der elsker jagten. Man vil altid have det, man ikke kan få – det kender du sikkert selv.

Det er op til dig

Selvom der er visse fordele og ulemper ved at have sex med sin date tidligt og sent, er det altså helt op til dig, hvornår du gør det. Der findes ingen regler, som du BØR følge. Det eneste, du bør følge, er dit hjerte … Føler du dig ikke klar efter tredje date, så vent, indtil du gør. Du skal hverken lade dig presse af din date eller nogen som helst anden. Er du klar før jeres tredje date, så gør det! Også selvom det kun er første date. Det kan jo være, at du er heldig at støde på en, der har samme opfattelse som dig. Good humping.

Læs også: 10 datingregler, der er så åndssvage, at du burde bryde dem