Hvordan får man en nipple-orgasme?

Hvad er en nipple-orgasme? Og hvordan får man en? Få svaret her!

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde hørt om en nipple-orgasme? Jep, det findes. Og én ud af tre piger er VIRKELIG vilde med det! Ja, faktisk er de SÅ vilde med den type orgasme, at den er laaaangt mere populær and andre. Men hvordan får man overhovedet sådan en nipple-orgasme? Det spørgsmål besvarer en sexolog til Women’s Health.

Nogle gange kan det være virkelig svært at få orgasme. Og rigtigt ofte handler det faktisk om de sexstillinger, du bruger. For selvom de måske er superdejlige, så kan de saaaagtens forhindre dig i at få orgasme. Måske skulle du prøve en nipple-orgasme? Det er måske lettere sagt end gjort. Men det kan altså godt lade sig gøre.

Så hvordan kan man få en nipple-orgasme?

Det lyder måske for godt til at være sandt. Men faktisk handler det bare om, at området omkring dine brystvorter skal stimuleres. Du behøver altså ikke nødvendigvis at stimulere din vagina på alle mulige måder, hvis du vil have en orgasme. Selvom det da nogle gange kan føles helt vildt.

Alle kroppe er forskellige, så det er svært at komme med en guide, der passer til alle. Så! I første omgang handler det om øvelse. Og så gælder det naturligvis også om at stimulere området omkring dine brystvorter. Måske er det rart for dig at starte helt blidt ud ved at bruge fingrene til at massere dine bryster – og særligt området omkring dine nipples.

Dernæst vil det måske føles rart at hive eller nive lidt. Ikke nødvendigvis særlig hårdt. Men det er jo altid en smagssag … Til sidst kan du prøve at fokusere på SELVE brystvorten. Gør det, der føles rart – og bliv så ved med det. Lidt ligesom, når du for eksempel vil have en klitorisorgasme. I starten kan det være en god idé, hvis målet IKKE er at få nipple-orgasme. For det kræver måske lidt øvelse at finde ud af, hvordan du allerbedst gør. Så hav tålmodighed!

Én fordel ved nipple-orgasme

Der er særligt én fordel ved en nipple-orgasme. For udover at det naturligvis føles skønt, så er det faktisk et ret godt alternativ til menstruationssex. Selvom det kan være helt fantastisk, så kan det altså også noooogle gange svine lidt. Ellers er det jo bare sjovt og lækkert at prøve flere forskellige typer sex og orgasmer.

Læs også: 10 sjove indrømmelser om nipples