Hvorfor er det SUPERvigtigt, at piger pudser næse inden sex?

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Vi ved det godt. Det kan godt lyde liiidt underligt, at piger skal pudse næse inden sex. Men det er nu altså alligevel det, en undersøgelse peger på ifølge Men’s Health.

Du ved sikkert allerede, at der er flere ting, man gør under sex, som måske ikke altid er særlig smart. Hverken for dig eller din sexpartner. Men hvorfor er det lige, at det er godt for piger at pudse næse inden sex?

DERFOR skal du pudse næse inden sex

Vi har tidligere skrevet om, at folk med god lugtesans er mere tilfredse med deres sexliv. Og det hænger altså i den grad sammen med at skulle pudse sin næse.
I studiet blev 70 kvinder bedt om at vurdere deres sexliv OG deres lugtesans. Og i den forbindelse blev det klart, at seks ud af syv kvinder med meget stærk og god lugtesans faktisk også generelt var mere tilfredse med deres sexliv.

Det er ikke, fordi du egentlig kan gøre så meget ved din lugtesans – den er nu en gang bare, som den er. Men det kan klart hjælpe at frigøre dine næsebor fra snot og snavs, inden du har sex. Måske er du nemlig så heldig, at du pludselig både kan lugte meget bedre OG oplever, at sex bliver meget bedre. Når din lugtesans er i top, er der nemlig større chance for, at du får orgasme. Så yes, det er da SÅ meget værd lige at prøve at pudse næse inden sex.

Læs også: Det BEDSTE, din partner kan sige til dig efter sex

Sådan kan du OGSÅ sikre dig en orgasme

Det er vist ingen hemmelighed, at mange piger har svært ved at få orgasme under sex. Og selvom du sandsynligvis er hjulpet godt på vej med en nypudset næse, er der også andre ting, du kan gøre.

Måske er der i virkeligheden nogle stillinger, du bør undgå, hvis du har svært ved at få orgasme. Men der findes naturligvis også flere sexstillinger, som kan gøre det MEGET lettere for dig at nå klimaks. Det er meget individuelt, hvad der virker bedst. Men nogle af stillingerne er måske værd lige at give et forsøg.

Læs også: 5 tips til at komme flere gange under sex