I denne sexstilling er der størst sandsynlighed for, at han brækker sin penis

Kan det virkelig passe, at man kan brække penissen? Yes, det er der faktisk noget, der tyder på.

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke unormalt, at der sker ulykker under sex. Men er det virkelig rigtigt, at man kan brække sin penis? Yes, det er det. Og Women’s Health fortæller om et studie, der har undersøgt, hvilken stilling man bør undgå, hvis man er bange for, at han skal brække penissen.

Er det normalt at brække penissen?

Det er ikke, fordi det ligefrem er størstedelen af alle fyre, der oplever at brække penissen. Heldigvis. Men det sker faktisk. Og nogle gange kan man desværre bare komme ud for, at sex ender heeelt galt. I en undersøgelse viste det sig, at 77 procent af de 90 deltagere, der havde brækket deres penis, faktisk havde været med i en ulykke. En sexulykke.

Læs også: 8 kælenavne, der er geniale til en penis

Pas på doggystyle

Ret hurtigt viste det sig, at det for hele 41 procent af mændene var doggystyle, der var skyld i en brækket penis. Men hvis du rider ham, eller I har sex i missionæren, er der faktisk OGSÅ en risiko for, at han kan brække penissen.

Det er ikke, fordi en penis som sådan kan gå i stykker. Men når den er fyldt med blod, som den jo er, når den er hård, så vil noget af vævet og blodårerne faktisk blive skrøbelige. Det er nemlig vanskeligt, at få penissen til at bøje, når den er fyldt med blod. Derfor handler det i virkeligheden bare om ikke at give den ALLLLT for meget gas. Og særligt, hvis man har tendens til at støde lidt skævt. Men faktisk kan det også ske, hvis han bare er lidt for ivrig og slet ikke tænker over teknikken. For ja, det kan nemlig nogle gange være en reeet god idé.

Selvom det virkelig ikke er noget, der sker superofte, så sker det altså …  Og NÅR det sker, er det oftest i forbindelse med doggystyle.

Læs også: Derfor har han ofte hvide knopper på sin penis