Dildo

Sex

Nu kan du få en dildo formet som en aubergine-emoji – og den har et sejt budskab

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 8, 2017

Det siges, at kvinder får 30 procent færre orgasmer end mænd. 30 procent er fandme meget! Så ikke nok med at kvinder generelt får mindre i løn, og det stadig halter på ligestillingsområdet, så kan vi ikke engang få fornøjelsen af at få lige så mange orgasmer som mænd. Det er sku ikke helt fair.

Det skal slutte. Så firmaet Emojibator har lavet en dildo formet som en aubergine-dildo, da de samtidig ønsker at sætte fokus på forskellen af antallet af orgasmer blandt mænd og kvinder. Samtidig ønsker de, at vi kvinder skal blive bedre til at snakke om onani. Det synes vi er et ret godt budskab. Vi burde slet ikke være pinlige over, at vi onanerer. Det er en helt naturlig ting. Hvad en aubergine har med buskabet at gøre, ved vi ikke. Men vi synes, den er sjov.

De har lavet en ret cool video om dildoen, som vil få smilet frem hos dig:

Jaime Jandler, der er cofounder af dildoen, fortæller: “Orgasmer er en del af vores seksualitet og fortjener at bliver hyldet. Denne kampagne er vores første skridt mod at øge fokusset på orgasmer.”

Om du vælger at onanere ved hjælp af en auberginedildo eller på en anden kreativ måde, så er det ikke kun behageligt, det er også empowering. Så onaner du bare noget mere. Du kan købe dildoen her.

 

Shero

Kilde: Popsugar

Mere om