DENNE farlige ting skal I passe på med at gøre under sex

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

De fleste af os går rundt og har nogle sexfantasier. De fleste fyre har en bestemt sexfantasi, og faktisk går vi ALLE sammen rundt og fantaserer om den samme ting. Men der er altså også ret mange, der tænder på kvælning under sex. Okay, kvælning lyder måske lidt voldsomt – det kan også bare være, at han holder dig om halsen under sex. Men det kan faktisk være VIRKELIG farligt. Det skriver Cosmopolitan.

Læs også: 5 måder, du kan tale med din kæreste om jeres sexliv

Hvorfor er kvælning så farligt?

Der findes ret mange grunde til, at du skal prøve spanking i sengen. Og kvælning under sex hører lidt til i samme univers. Det hedder BDSM, og hvis du aldrig har hørt om det før, er du altså ikke alene. BDSM står for bondage, dominans, sadisme og masochisme og handler altså om at lege med at binde hinanden og have forskellige roller. Roller, hvor den ene er dominerende og den anden er underdanig. Og her kan kvælningssex altså komme ind i billedet. Men hvorfor er det SÅ farligt?

Der er selvfølgelig forskellige former for kvælning. Og hvis din kæreste holder dig blidt om halsen, når I har sex, er det ikke farligt. Men den mere hardcore form for kvælning kan altså være VIRKELIG farlig. Og det farlige i det er, hvis din partner ikke opdager, at du faktisk er ved at blive rigtig kvalt. Der er nogle par, der leger med plastikposer over hovedet og stramme ting om halsen. Og her er det altså virkelig vigtigt at have styr på, hvordan man kommer sikkert igennem den form for sexleg.

Hvis du og din kæreste gerne vil lege med kvælning, skal I tage jer nogle forholdsregler. Det er fint med er stopord, men hvis du er ved at blive kvalt, kan du jo ikke snakke. Derfor er det også vigtigt at have en bestemt bevægelse, der betyder stop. En anden sikkerhedsforanstaltning kan være, at I dropper poser og ting om halsen, og at du simpelthen selv holder vejret. Det kan selvfølgelig også være, at det er din kæreste, der er den, der skal holde vejret. I så fald gør det samme sig naturligvis gældende.

Det vigtigste er selvfølgelig, at I passer på jer selv. Og sexfantasier er sjove og skal selvfølgelig udleves, hvis I har lyst – bare hav hovedet med, så der ikke sker nogle ulykker.

Læs også: 3 myter om SM-sex, du SLET ikke bør tro på