Sexstillingen, din kæreste vil ELSKE at prøve i sofaen

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der er naturligvis flere sexstillinger, der er geniale at prøve i sofaen. Men Lusty Lean-sexstillingen skulle altså være EKSTRA nice. Og særligt for din kæreste, skriver Daily Star.

Det er altså ikke, fordi Lusty Lean-sexstillingen ikke er genial for dig. For det er den. Men det er en sexstilling, hvor fyren VIRKELIG kan penetrere dybt og derfor hurtigt kan komme til at føle sig større dernede. Så hvis din kæreste har en lille penis, er Lusty Lean-sexstilllingen måske liiige noget for ham.

Læs også: 5 fordele ved en lille penis

Hvordan laver man Lusty Lean-sexstillingen?

Lusty Lean er på ingen måde vanskelig, og den minder egentlig en hel del om missionæren – bare i en lidt anden version.

Du skal ligge på ryggen, mens fyren er lænet ind over dig (igen; ligesom med missionæren). Men i stedet for sætte fødderne i sofaen, skal de op i luften. Det er ikke, fordi du som sådan skal stritte med dem. Men du skal smide stængerne i vejret og lade dine lægge hvile på fyrens skuldre.
Herfra skal fyren læne sig så meget ind over dig, at hans ansigt er lige oven over dit. Det svarer faktisk til, at han skal lave planken med strakte arme. På den måde kan han altså penetrere virkelig dybt.

Læs også: Det BEDSTE sted i hjemmet at have sex

Hvorfor skal man lave Lusty Lean i sofaen

Man kan saaaagtens lave Lusty Lean i sengen. Det er intet problem. Men måske har I det med at binge serier og bruge meget tid sammen i sofaen? Hvorfor så ikke lige spice sexlivet lidt op og netop bruge sofaen til noget andet? Nogle gange er det også fedt at rykke ud af soveværelset, når man skal have sex. Og din kæreste vil nok heller ikke brokke sig over, at du lægger op til sex, mens rulleteksterne alligevel kører.

Læs også: Sexstillinger fra A til Z: Hvis du kender 15 ud af 26 stillinger, kan du kalde dig for ‘sexpert’