Par, der skriver disse SMS’er, har mere sex

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Du har sikkert oplevet, at du og din kæreste i perioder har mindre sex end ellers. Og det er selvfølgelig helt normalt, at jeres sexliv ændrer sig over tid. Måske er det bare ikke lige så hot, som i starten. Det kan også være, at en stresset hverdag har flyttet jeres fokus væk fra sex. Hvis du gerne vil have et nemt og hurtigt trick til at få mere sex i dit parforhold, så har en ny undersøgelse løsningen: Emojis! Og MANGE af dem. Faktisk kan brugen af mange emojis i dine beskeder nemlig forbedre dit sexliv. Det skriver Bustle.

Læs også: 5 ting, fyre ELSKER, at piger gør i soveværelset

Det gode ved emojis

Faktisk viste undersøgelsen, at folk, som bruger mange emojis, går på flere første dates, og har mere sex. I bund og grund skyldes det, at emojis gør ens kommunikation bedre. Forestil dig, at du er på date med din kæreste eller flirt. Når I sidder ansigt til ansigt, kan du aflæse personens kropssprog, stemmeleje og andre signaler. Det kaldes for den non-verbale kommunikation, og handler om alle de ting, man siger uden ord. 
MEN i dag foregår rigtig meget kommunikation over tekst – især inden for datingverdenen. Når du skriver, mister du den non-verbale del af kommunikationen. Men brugen af emojis kan faktisk erstatte den non-verbale kommunikation, og gøre det muligt at kommunikere følelser over tekst. Smart, ikke?

Emojis giver dig mulighed for at vise en følelsesmæssig respons, så du bliver opfattet mere følelsesladet, end hvis du skriver uden emojis. Det kan have en positiv indflydelse på dit kærlighedsliv, hjælpe med at skabe intime relationer, og i sidste ende gøre, at du og din partner har mere sex.

Hvis du generelt synes, at du og din kæreste ikke har nok sex, og I ikke er emoji-typerne, så er der rigtig mange andre ting, I kan gøre for at forbedre det. Det første skridt er at snakke med din kæreste om det og se, om I kan finde en løsning. Det kan være, at I har denne ting til fælles, eller at en af jer tænker nogle af disse 4 tanker, der kan ødelægge sexlivet.

Læs også: Det sker der med din krop, når du skændes med din kæreste