Med DENNE metode er der størst chance for, at piger får orgasme

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvad er den bedste metode til at få orgasme? For mange piger kan det nogle gange godt være liiidt svært at nå klimaks. Men ifølge en undersøgelse, så er der faktisk en helt særlig metode, som får flere piger til at få orgasme, skriver Askmen.

Du ved sikkert allerede, at der er rigtig mange piger derude, der aldrig får orgasme under sex. Men sådan bør det altså ikke være. Heldigvis findes der faktisk metoder, der kan give dig de vildeste orgasmer. Men det er bare ikke altid, man bruger dem. Og nogle metoder virker måske bedre for dig end andre.
Ifølge en undersøgelse, hvor 2300 deltog, findes der faktisk én særlig metode til at få orgasme. Og det viser sig, at piger har 32 procent større chance for at få orgasme ved netop denne metode. Yay!

Læs også: Disse sexstillinger forhindrer dig i at få orgasme

Den bedste metode til at få orgasme

Så hvilken metode er det så? Det er simpelthen girl on girl-sex. Jep, den er god nok. I undersøgelsen kom det blandt andet frem, at homoseksuelle piger har et meget mere tilfredsstillende sexliv sammenlignet med heteroseksuelle piger. I hvert fald, når det handler om at få orgasme.

Dr. Kristen Jozkowski fra Arkansas Universitet mener, at det måske kan være, fordi par med samme køn er mere eventyrlystne i soveværelset. Hvis et sexliv er mere eksperimenterende, kan det føre til flere orgasmer, forklarer Jozkowski i et interview med The Sun.

Det KAN naturligvis også handle om, at piger ofte kender deres kroppe bedre end fyre gør. Hvis du har sex med fyre, kan det også bare være, I lige skal lære hinanden lidt bedre at kende. Det hele kan nemlig godt virke lidt utrygt, når man ikke kender hinanden så godt.

Men NÅR I så kender hinanden bedre, og orgasmerne måske kommer uden problemer, kan det nogle gange være sjovt at prøve noget andet … Hvorfor ikke få orgasme FLERE GANGE, mens I har sex? Disse fem tips vil helst sikkert hjælpe jer.

Læs også: 9 fyre fortæller om orgasmen, de aldrig glemmer