Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme

Stillinger til at få orgasme som kvinde

author
Emilia Jacobsen

Der findes uendelige sexstillinger, så det er aldrig helt let at finde ud af, hvilke der er bedst. Det er total individuelt, og det finder I som regel ud af som par. Det er måske ikke altid let at få en orgasme som kvinde? Men hvis du godt kunne tænke dig at prøve nogle stillinger af, hvor du faktisk har større chance for at få en orgasme end andre, så skal du læse med her.

Læs også: Dit stjernetegn afslører, hvilken sexstilling der er bedst for dig

Prøv disse stillinger, hvis du vil have orgasme som kvinde

Stå og sidde

Du skal ligge på ryggen halvt på sengen, det vil sige, at din overkrop skal ligge på sengen, mens dine ben er på gulvet. Fyren skal stå op og trænge ind i dig. Du kan enten beholde benene på gulvet eller lade dem gribe om hans krop.

Doggy style

Du skal ligge på alle fire, og så skal fyren trænge ind i dig bagfra. Det kan være en god idé at stimulere klitoris imens, hvis du kan holde balancen.

Lotus

Fyren skal sidde op på sengen. Så sætter du dig op på ham, så I har ansigtet mod hinanden. Stillingen gør det let for jer at rokke frem og tilbage, så din orgasme bliver mest optimal.

Hævet missionær

Læg dig på ryggen med spredte ben, og læg to puder under din røv. Det ekstra løft vil gøre det lettere for fyren, og det giver dig en lækker følelse og mulighed for stimulering af G-punktet.

Læs også: 5 udgaver af missionæren, der gør det lettere for dig at få orgasme

Cowgirl

Vær cowgirl på fyren – det vil sige, kravl op på ham. Skift mellem små og store stød. Du kan eventuelt samtidig kæle for klitoris, så det kan hjælpe dig med orgasmen.

Flad doggy

Du skal ligge på maven med lukkede ben, og så skal fyren trænge ind i dig bagfra. Dit G-punkt bliver lettere stimuleret end ved den klassiske doggy style. Så kan du også ligge og slappe helt af i stedet for at anstrenge dig med at holde dig oppe.

Kilde: Popsugar