sex på et fly

Sex

Mile High Club: Sådan slipper du af sted med at have sex på et fly

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den januar 11, 2018

Har du nogensinde haft sex på et fly – eller kender du nogen, der har? Måske går du bare og vil krydse det af din to-do sexliste.

At blive medlem af Mile High Club er betegnelsen for at have sex på et fly. Flytoiletter er umiddelbart en anelse usexede, ukomfortable og urengjorte. Hvis I har lyst til lidt eventyr, kan det dog være frækt at snige jer ind og have sex på toilettet. Det er lidt af en kunst at blive medlem af denne eksklusive klub. Det handler nemlig om, at I må være diskrete og lægge en plan. Her kommer et par råd til, hvordan I kan slippe af sted med at have sex på et fly.

LÆS OGSÅ: 10 ting, du kan lave på flyet for at få flyveturen til at gå hurtigt

Let’s face it, ingen gider at se på, at du giver din fyr en ‘hånder’ under et tæppe. Hvis I skal gøre det, så gør det ordentligt! Men det er på eget ansvar…

Flydestination

Jo længere væk I skal flyve, desto større er flyet. Store fly er lig med flere toiletter. Store fly har som regel også et handicaptoilet, som giver en del mere plads at udfolde sig på.

Placering

Den ultimative sædeplacering, når I skal flyve, er tæt på de forreste toiletter. På den måde er det nemlig lettest for jer at se, om der er fri bane.

Timing

Vælg et tidspunkt, hvor der ikke er for travlt. Flyver I om natten, vil der sikkert være et tidspunkt, hvor de fleste passagerer enten sover eller ser film. Her kan I diskret liste jer ud på toilettet én og én. Hvis jeres flyafgang ikke er om natten, må I benytte et andet kneb. Det går ud på, at I venter, til at flypersonalet begynder at servere mad og drikke. Herefter sniger I jer ud på toilettet, alt imens alle andre er optagede af at få deres mad. Det smarte ved denne metode er først og fremmest, at I jo har placeret jer forrest i flyet. Dette gør, at gangen er blokeret af madvogne, når I sniger jer ud. Dette forhindrer derfor de øvrige passagerer i at komme op til det forreste toilet. Bingo!

Skuespil

Det er måske liiidt afslørende, hvis I bare går på toilettet hånd i hånd. Derfor kan det blive nødvendigt at lave lidt skuespil. Du kan eksempelvis fake, at du er dårlig. Her handler det om at få din fyr til se bekymret ud, og at han derefter går ud på toilettet til dig med en brækpose i hånden. Når I er færdige, så få ham til at gå ud først med noget, der ligner en fuld brækpose.