På DETTE tidspunkt af året har kærestepar mest sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvornår er det bedste tidspunkt til sex? Ja ja, det er måske liiidt svært at svare på. Til gengæld er der et særligt tidspunkt på året, hvor kærestepar helt MEST sex. Det viser en undersøgelse, skriver The Sun.

Det kan godt være, at der findes undersøgelser, som viser, hvor ofte lykkelige kæreste i virkeligheden har sex. Men hvornår har de så MEST sex? Og hvornår er overhovedet det bedste tidspunkt til sex? Det er ikke sikkert, det kommer som den største overraskelse for dig. For ja – det afhænger nemlig i høj grad af vejret.

Læs også: Den ULTIMATIVE sandhed om, hvor ofte du bør have sex

Så hvornår er det bedste tidspunkt for sex?

Måske har du allerede regnet ud, at det er om sommeren. Og alt ER jo bare federe og mere nice om sommeren. Og det gælder altså også sex. For det er i hvert fald der, de fleste kærestepar har mest sex. Og mere præcist drejer det sig faktisk om juli måned.
Hele 24 procent af deltagerne fra undersøgelsen kategoriserede i hvert fald juli måned som det bedste tidspunkt til sex. Men bare rolig … August måned løber med en meget flot andenplads. Hele 22 procent af deltagerne mente nemlig, at august var den bedste måned. OG! Juni, som er årets første sommermåned, løb med tredjepladsen.

Læs også: Det betyder det, hvis du drømmer, at du har sex med din eks

Så ja, noget tyder altså på, at det er sommermånederne, der er det ALLERbedste tidspunkt til sex.
Umiddelbart handler det om, at vi helt naturligt har mindre tøj på. Og det er jo klart, at vi smider de lange bukser og tykke trøjer, så snart solens stråler bare tænker på at ramme os i lige midt i panden.
Men … Det handler faktisk også i den grad om, at folk grundlæggende er gladere og mere optimistiske, når vejret er godt. Og det leder til mere sexlyst – og naturligvis mere sex.

Læs også: 72 procent af alle piger elsker DENNE ting under sex