På dette tidspunkt i forholdet har I bedst sex

Er der virkelig et tidspunkt i et forhold, hvor kærestepar har det bedste sex? Det er der, i følge en undersøgelse, noget, der tyder på.

author
Anja Bruneskjold

Det kan godt være vanskeligt sådan lige på stående fod at sige, hvornår man enten har eller havde det bedste sex med sin kæreste. Men denne undersøgelse viser faktisk, hvornår det cirka er.

Læs også: I denne alder har du bedst sex

Har man det bedste sex i begyndelsen?

Umiddelbart kunne man måske forestille sig, at man har det bedste sex lige i begyndelsen af et forhold. For selvom det naturligvis kan være akavet nogle gange, så er det samtidig superspændende at have sex med en, man endnu ikke kender så godt. Og ja, det er SKØN sex. Men det er faktisk ikke der, det er allerbedst.

Selvom det selvfølgelig er ret individuelt, hvornår folk mener, deres sex med kæresten er bedst, så er der alligevel noget, der tyder på, at de fleste er allermest tilfredse på nogenlunde samme tidspunkt i et forhold. Det er ikke HELT i begyndelsen. Men tæt på. Det er nemlig mellem seks og 12 måneder inde i forholdet, at de fleste kærestepar har det bedste sex.

Man skal kende hinanden

Og hvorfor er det så netop der, at mange kærestepar har bedst sex? Faktisk handler det OGSÅ om, at forholdet er nyt og spændende. Men samtidig kender man ofte hinanden så godt, at begge parter på det her tidspunkt langsomt begynder at opføre sig anderledes i sengen. På en god måde. Det er nemlig her, at kærestepar for alvor begynder at huske, hvad den anden godt kan lide i sengen. Og DERFOR peaker sexlivet der. Det er ikke, fordi det IKKE er skønt efterfølgende. Men i denne periode er sexlivet bare noget helt særligt.

I undersøgelsen kom det også frem, at det ikke gjorde nogen forskel, om man boede sammen med sin kæreste eller ej. Det handlede bare om, hvor længe man havde været kærester.

Læs også: Hvornår ser folk oftest porno?