På dette tidspunkt skal du stå op, hvis du vil have et bedre sexliv

author
Anja Bruneskjold

Kan man virkelig få et bedre sexliv ved at stå op på et bestemt tidspunkt? Det tyder en undersøgelse på, skriver Men’s Health.

Der er naturligvis flere ting, du og din kæreste kan gøre, hvis I vil forbedre sexlivet. Men faktisk kan det også bare være smart at tænke over, hvordan jeres sengetider ser ud.
I undersøgelsen, hvor 2000 amerikanere deltog, kom det frem, at særligt A-mennesker ofte har et bedre sexliv end B-mennesker.
Undersøgelsen viste egentlig ikke noget om kvaliteten af deltagernes sexliv. I stedet fortalte den noget om, hvor OFTE A-mennesker har sex.

Læs også: Hvilket stjernetegn har bedst sex?

Så hvor ofte har A-mennesker sex?

Helt overordnet er et A-menneske en person, der står tidligt op og går tidligt i seng. I undersøgelsen stod A-menneskerne i gennemsnit op omkring klokken 6.15 om morgenen – og B-menneskerne gik i seng omkring klokken 2.55 om natten. Men hvorfor A-mennesker skulle have et bedre sexliv end B-mennesker af den grund, kan måske virke liiidt underligt. Alligevel viste undersøgelsen altså, at A-mennesker faktisk har sex tre gange om ugen, mens B-mennsker har sex to gange om ugen.

Er der andre ting, der spiller ind?

Vi er ikke heeelt sikre på, at du har et bedre sexliv, bare fordi du er A-menneske. Måske handler det for eksempel også om din alder eller om, hvor meget motion du og din partner dyrker. Der kan altså i virkeligheden være tusind ting, der spiller ind, når det handler om hyppigheden og kvaliteten af jeres sexliv.

Det er heller ikke, fordi B-mennesker gør en masse “forkert”, så deres sexliv bliver ødelagt. ALLE kan nemlig komme til at gøre ting, de slet ikke tænker over, men som i virkeligheden påvirker sexlivet negativt.

Har I brug for at få et bedre sexliv og spice det hele lidt op? Så vil denne 7-dages sex-challenge måske være noget for jer. God fornøjelse!