Par havde sex HVER dag i et år – det skete der

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi har tidligere skrevet om et par, der prøvede at have morgensex hver dag i en uge. Og som den ene del af et fast parforhold må jeg indrømme, at det er en RET prisværdig gerning. For når man først har været kærester i et stykke tid, flytter man ofte sammen. Og så går der altså lidt hverdag i den. For eksempel bliver du pludselig opmærksom på, HVOR meget Playstation, han i virkeligheden spiller – og andre skøre ting, han bruger sin tid på. I har sikkert stadig masser af dejlig sex – især hvis I gør denne ene ting. Men sex HVER dag? I et helt år? Det er alligevel imponerende.

Hvorfor have sex hver dag?

Det var nu engang det, Brittany Gibbons satte sig for at gøre med sin mand. Det fortæller hun om i Esquire. Men hvorfor sætte sig for at have sex hver dag i et helt år? For Brittany handlede det om, at hun havde vænnet sig til at skjule sin krop. Både for sin mand, men også for sig selv. For hun var ikke glad for at se sig selv nøgen. Derfor skjulte hun sin krop ved kun at have sex med lyset slukket og iført en top. Og en dag fik hun nok.

Det skete der

I starten var det hårdt for Brittany at have sex hver dag. For hun ville helst bare se tv i sit nattøj. Og undskyld mig, men who can blame her? Men efter et stykke tid blev det nemmere. Og efter seks måneder droppede Brittany at beholde sin overdel på, når hun havde sex med sin mand. Og da året var gået, havde hun fået et MEGET bedre forhold til sin krop. Toppen røg af under sex, og hun blev mere afslappet og kunne gå rundt i huset kun iført undertøj uden at have det dårligt med sin krop.

Tænker du også negative tanker om din krop? Så kan det være, du kan lære noget af Brittanys oplevelse.

Læs også: Hvad sker der, hvis man ikke har sex i et år?