sex på Tinder-date

Sex

Pige, der mistede sin mødom på en Tinder-date, giver sine tips videre

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den august 9, 2017

Katie Alstadt var jomfru, indtil hun var 21 år. Så tog hun på Tinder-date, og da hun kom hjem havde hun efterladt sin møddom hos fyren. Katie fortæller om sin oplevelse, og er du nysgerrig, så læs med.

Det er okay ikke at være forelsket

Katies første gang var langt fra romantisk. Hun synes, han var lækker, men hun var ikke forelsket. En blodig gyserfilm kørte i baggrunden, og det foregik på hans dårlige madras. Selvom han var blid, gjorde det stadig ondt på hende, men sådan er det jo første gang – det har intet at gøre med, om hun var forelsket eller ej. Hun var nysgerrig efter at vide, hvordan sex føltes. Hun havde ikke planlagt, at det skulle ske, men stemningen var der ligesom bare.

Hun vil ikke anbefale, at man mister sex på første date, men har man lyst, skal man da gøre det og ikke have det dårlig bagefter. Er du i tvivl, så skal du lade være, for så bliver det ikke en god oplevelse.

Glidecreme er for alle

Da Katie havde sex på sin Tinder-date, var der ikke meget forspil. Denne mangel kombineret med hendes tanker, der var all over the place, gjorde, at hun i den grad kunne have brugt noget glidecreme. Det er der intet at skamme sig over, men det vil hjælpe lidt på smerten den første gang – for det vil højst sandsynligt gøre ondt.

Katies frække råd er, at du kan spørge fyren, og han vil smøre det på dig. Husk at købe en glidecreme, der er egnet til sex med kondom. Køber du en forkert, nedbryder det kondomet, og du kan stadig blive gravid eller få en kønssygdom.

Prøv forskellige stillinger

Katie anbefaler, at man prøver forskellige stillinger, hvis man synes, det gør lidt ondt. Hun var selv blevet anbefalet missionærstillingen – sikkert fordi man kan sprede sin ben og på den måde åbne op – men hun var ikke fan. Hun synes nemlig ikke, at hun var i kontrol og selv kunne styre vinklen og dybden. Næh nej, hun er mere fan af, at kvinden er øverst, så kan man nemlig selv styre showet, som man nu har brug for.

Husk at have det sjovt

Første gang, man har sex, er gjort til noget supervigtigt, det mener Katie i hvert fald. Hun kan godt se pionten, for det er ikke nice at få en dårlig oplevelse. Men sex er jo også bare sex. Og første gange vil det gøre ondt, der vil være sjove lyde, og det vil være lidt akavet, siger hun, men man skal ikke skamme sig over noget.

 

Kilde: Hercampus

 

Mere om