5 piger afslører, hvor lang tid det i virkeligheden tager, før de får orgasme

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

For mange piger kan det godt tage lang tid at få orgasme. Det kender du måske endda selv … I en tråd på Reddit afslører en række piger, HVOR lang tid det egentlig tager.

Læs også: Denne metode giver dig den VILDESTE orgasme

Hvis du er en af de piger, der har svært at få orgasme, så er du laaangt fra alene. Og det er du faktisk heller ikke, hvis du SLET ikke kan nå klimaks. Disse piger fortæller, hvor lang tid det tager for dem, før de får orgasme:

“Jeg er omkring fem minutter om at få orgasme, hvis jeg onanerer eller har penetrerende sex […] I modsætning til de fleste kvinder, har jeg aldrig fået orgasme fra oralsex eller klitorisstimulering.”
– porglover8969

“Med oralsex tager det omkring 15 til 20 minutter, hvis jeg er sammen med en, som kender min krop og ved, hvad jeg kan lide. Hvis jeg er sammen med en ny, vil det tage længere tid. Hvis det overhovedet sker.
Hvis jeg bruger fingrene og onanerer, tager det mellem 10 og 15 minutter. Med en vibrator tager det under fem minutter.”
– nbeforem

Læs også: SÅ få piger får orgasme under sex

“Med oralsex tager det mellem 10 og 15 minutter. Hvis jeg onanerer, er det forskelligt. Hvis jeg alene tager det mindre end fem minutter. Hvis min mand kigger på eller hjælper til, tager det mellem fem og 20 minutter.
Med penetrerende sex, hvor klitoris SLET IKKE bliver stimuleret, kan der gå alt fra 10 minutter til … slet ikke.”
– Bravebunbun28

“Jeg kan ikke rigtig få orgasme fra andet end onani. Men når jeg onanerer kommer jeg efter et til to minutter. Jeg prøver dog at forlænge det.”
– am-i-rite-ladies

“Jeg bruger et bestemt type move, der altid virker i missionæren. Det får mig til at komme på få minutter og virker flere gange, hvis der lige går et par minutter imellem.”
– birchblonde

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme