Prøv den her 7-dages sex-challenge

Hvis du har et kedeligt sexliv, skal du spice det op med denne udfordring

author
Emilia Jacobsen

Har I et kedeligt sexliv, eller skal det bare spices lidt op? Så kan du prøve at udfordre din kæreste til en sex-challenge, hvor I skal prøve noget nyt og sexet hver dag i en uge. Tryk videre, og se, hvad der venter jer de næste syv dage. Slå jer løs!

Uanset kedeligt sexliv eller ej, så er den her udfordring et hundrede noget for dig!

Dag 1 – Forspil i minimum en time

Så er det nu, I skal give gas med alt pilleriet – ikke snyde! Veeent. Veeeent. Veeeeent – oooog GO! For at gøre forspillet lidt vildere, end det plejer at være, kan du jo bede ham om at gøre noget nyt ved dine bryster. Eller du kan tage initiativ og selv gøre noget nyt ved ham. Han bliver med garanti vild i varmen, hvis du gør dette ved han hals.

Dag 2 – Udelukkende oralsex

I dag er der lukket og slukket for alt andet end oralsex. Det er nu, du skal vise ham, hvad du kan. Prøv at give ham det mest mindblowing blowjob, han nogensinde har fået. Du kan også prøve en masse forskellige blowjobstillinger af.

Dag 3 – Ny stilling

Den gode gamle sædvanlige stilling? Nope, væk med den! Det er nye tider, og I skal prøve jer frem. Hvis det er lidt svært at tænke ud af boksen, kan vi foreslå jer disse forskellige stillinger, og hvis du er mere til det intime, kan I prøve disse.

Dag 4 – Nyt sted

Sengen kalder, men I må svigte den. Der skal andre boller på suppen. I kan prøve køkkenbordet? Eller stuegulvet? Ellers kan du få endnu mere inspiration fra andre kvinder lige her.

Dag 5 – Rekvisit

Nu kommer der en tredje part med i jeres sex. I skal nemlig have fat i en rekvisit – om det så skal være din dildo, penisringe eller håndjern. Ja, det må I jo prøve jer frem med.

Dag 6 – Rollespil

Det kan godt være i for real skal ud af jeres comfort zone nu – og ud af jeres egne roller. Der skal i den grad leges, måske en af disse lege? Du kan også udspørge din kæreste om nogle af hans fantasier. Måske han drømmer lidt om at lege chef og sekretær, eller måske du skal ud i en elskerinderolle? Hør ham ad, og fortæl ham også dine.

Dag 7 – Telefonsex

Telefonsex kan være helt specielt og måske også lidt svært at finde ud af. Hvis du er helt på bar bund, kan du følge vores guide, så skal det nok gå. Sørg for at være væk fra hinanden, og så gør dit allerbedste.

Bye bye til kedeligt sexliv!