Giv din kæreste orgasme ved at røre ham dette OVERRASKENDE sted

Du kan give din kæreste orgasme som aldrig før, når du rører ham dette overraskende sted på kroppen.

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Hvis du er kærester med en fyr, er jeres sexliv forhåbentligt superdejligt, som det er. Men hvis I vil spice det lidt op, kan du prøve at gøre denne ene ting, der vil give din kæreste orgasme som aldrig før. Det handler om at røre ham et bestemt sted på kroppen – som så gerne skulle give ham en HELT utrolig orgasme. Det skriver Men’s Health.

Læs også: 5 tips til, hvordan I kan pifte sexlivet op, hvis I har været kærester længe

Peri-hvad-for-noget?

Du kender nok hans penis ret godt. Det kan også være, I har prøvet analsex eller ting, der minder om. Men har I nogensinde haft hans perineum i spil under sex, når du vil give din kæreste orgasme? Yes, jeg sagde perineum. Det er nemlig den medicinske betegnelse for hans mellemkød. Altså, det lille stykke, der sidder mellem hans anus og hans nosser.

Sådan giver du din kæreste orgasme

Mellemkødet er FYLDT med nerveender, hvilket gør det lille område til en erogen zone. Altså, et sted på kroppen, der gør ham opstemt, når det bliver rørt ved. Samtidig sidder hans prostata (det mandlige G-punkt) meget tæt på mellemkødet – bare indvendigt. Derfor kan du faktisk give din kæreste orgasme ved at bruge dine fingre og trykke på mellemkødet. Det er da rart smart.

Du kan med to fingre trykke på mellemkødet – cirka en centimeter fra hans nummi. Når du rammer the sweet spot, er du ikke i tvivl. For han vil med garanti ikke kunne skjule sin begejstring. Og så handler det altså bare om, at du skal være vedholdende. Det kan nemlig tage tid. Lidt, som hvis han vil give dig en nipple-orgasme. Hvis du får ondt i fingrene, kan du prøve at lege med en vibrator på hans mellemkød – det kan nemlig også hjælpe til at give din kæreste orgasme via mellemkødet.

Læs også: 9 fyre fortæller om orgasmen, de aldrig glemmer