SÅ få piger får orgasme under sex

Er du også typen, der har svært ved at få orgasme under sex? Så er du langt fra den eneste.

author
Anja Bruneskjold

Der kan være flere årsager til, at du ikke kan få orgasme under sex. Og faktisk er det heeelt normalt … En undersøgelse viser nemlig, at der er vildt mange piger derude, der stort set ALDRIG får orgasme under sex.

Kun lidt over halvdelen får orgasme under sex

I undersøgelsen viste det sig, at kun 65 procent af alle heteroseksuelle kvinder regelmæssigt får orgasme under sex. Okay, det er jo liiidt over halvdelen. Men alligevel … Til sammenligning sagde 95 procent af de heteroseksuelle mænd fra undersøgelsen det samme. Så det er altså en ret vild forskel.

Noget tyder på, at homoseksuelle kvinder er heldige i denne forbindelse. For i undersøgelsen svarede 86 procent af dem, at de ofte fik orgasme under sex sammen med deres partner. 89 procent af mændene svarede det samme.

Læs også: Derfor kan du have svært ved at få orgasme

Hvad er årsagen?

Ifølge Elisabeth Lloyd, som er hjernen bag studiet, handler det faktisk om, at mange fyre tror, at piger kan få orgasme ved ren penetration. Og det kan vi da også nogle gange. Men ikke altid … Og faktisk er det heller ikke ALLE piger, der bare sådan kan det. Ofte skal klitoris for eksempel stimuleres  – så er det for mange langt lettere at få orgasme under sex.

Læs også: Denne metode giver dig den VILDESTE orgasme

Hvordan får de fleste orgasme under sex?

I undersøgelsen svarede 80 procent af kvinderne, at der særligt skulle tre ting til, før de kunne få orgasme under sex. Det handler altså om en kombination af at kysse meget intenst, stimulering af klitoris (for eksempel med fingrene) og oralsex. Har du det også sådan?

For nogle piger kan det godt være liiidt kedeligt, hvis de nærmest aldrig får orgasme, når de har sex. Men måske denne challenge vil være sjov at prøve? Her skal du og din partner i hvert fald have sex hver eneste dag i en hel uge. Så mon ikke du kan få et par orgasmer her?

Læs også: 7 ting, din kæreste elsker, du gør