Hvordan får jeg den bedste orgasme?

Sex

Så gammel skal du være for at få den bedste orgasme

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 16, 2017

Vi kan vist ikke helt komme udenom, at de fleste er vilde med orgasmer. Men de er ikke altid helt lette at få, og hvordan ved du egentlig, om orgasmen er helt god? Det ved du jo faktisk først, når du virkelig har mærket forskel på orgasmerne. Men nu viser en undersøgelse, at der faktisk er ét bestemt tidpunkt i livet, hvor du får den bedste orgasme.

Måske er der lige nogle år endnu

36! Det er alderen, hvor orgasmerne begynder at være allerbedst. Det er også her, orgasmerne kommer oftere og oftere. Wow. Nu kan du da kun glæde dig til, at du fylder år, hva’? Undersøgelsen er baseret på data fra 2600 kvinder, der blev spurgt om tre ting. Hvilket niveau deres seksuelle tilfredstillelse lå på, hvor attraktive de følte sig, og kvaliteten og hyppigheden af deres orgasmer. Kvinderne blev delt i tre forskellige aldersgrupper; 23 og under, 23-36 og 36 og over.

Det viste sig faktisk, at den yngste aldersgruppe røg helt i bund. Det er da lidt overraskende, når vi sådan går og tror, at vi er de friske, der er med på den værste. Men næh nej, kvinderne på 36 og over røg i top.

Der findes en årsag

Okay, årsagen ligger jo i, at de her kvinder på 36 eller over er meget mere erfarne og rent faktisk kan finde ud af at kommunikere med deres partner. Du kender det sikkert fra dig selv, at det faktisk er et lidt følsomt emne. Det er ikke det letteste at tale med kæresten om i hvert fald, og det gør jo også, at han ikke ved, hvilke punkter han skal trykke på – bogstavelig talt.

Men så må vi jo hellere se at lave om på det resultat og få kommunikeret ordentligt med kæresten. Det ville da være rarest altid at få de bedste orgasmer frem for at skulle vente, helt indtil du bliver 36…

 

 

Kilde: Hello Giggles

Mere om