SÅ lang tid går der i gennemsnit, før en pige får orgasme under sex

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, hvor lang tid der går, før en pige får orgasme under sex? Altså, hvor lang tid der går, før du ligesom når klimaks? Men’s Health har tjekket Reddit og lavet deres egen undersøgelse.

Er det mest normalt, at en pige får orgasme under sex?

Det er virkelig forskelligt, hvor længe en omgang sex varer. Der er nemlig mange ting, der spiller ind. Og lige så forskelligt er det faktisk, når det kommer til orgasmer. I undersøgelsen viste det sig nemlig, at der er SÅ stor forskel, at det faktisk er virkelig vanskeligt at komme med et reelt gennemsnit af, hvor lang tid der går, før en pige får orgasme under sex.

I eksemplerne fra undersøgelsen er gennemsnittet cirka mellem fire og seks minutter. Men samtidig er det altså også tydeligt, at der for nogle piger går ganske få minutter, før de får orgasme under sex, mens der for andre kan gå eksempelvis 20 minutter. Der er altså reeet stor forskel.

Du er helt normal

Der er altså ikke noget, der er mere normalt end andet. Dit humør, din søvn og aaalt muligt andet kan for eksempel dræbe din sexlyst fuldstændig – og din sexlyst svinger generelt bare hele tiden. Alting påvirker dig, når det handler om sex, så det er altså ikke unormalt, hvis du er længe om at nå klimaks.

Derudover er det vigtigt lige at huske, at det langt fra er sikkert, at en pige får orgasme under sex. Der er nemlig masser af piger, der ALDRIG oplever det. Det er altså slet ikke unormalt, hvis du aldrig har prøvet det … Mange piger kan derimod godt få orgasme, hvis de (eller andre!) stimulerer klitoris. Men INGEN piger er ens. Og derfor er det også SÅ forskelligt, når det kommer til orgasmer og sex.

Har du prøvet det, man kalder ’kivinmetoden’? Det er en metode, der skulle hjælpe dig med at få orgasme på UNDER tre minutter. Det er ret vildt – og det er da helt sikkert et forsøg værd.

Læs også: 3 sextips, der gør jeres forhold stærkere