SÅ lang tid skal et blowjob vare ifølge fyre

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det der med blowjobs kan altså nogle gange godt være lidt af en jungle. Hvordan gør man det ‘rigtigt’? Hvordan undgår man, at gag-refleksen kommer på (over)arbejde? Der findes naturligvis flere tips til, hvordan man kan give en fyr en blowjob. Og et af dem handler altså om, hvor længe et blowjob bør vare – i hvert fald ifølge fyrene selv. Det viser en undersøgelse.

Læs også: Ting, vi ville ønske, han stoppede med, når vi giver blowjobs

Hvis du mangler tips til, hvordan man kan gøre i forbindelse med et blowjob – i hvert fald, hvis man spørger fyrene – så er det umiddelbart en god idé at tænke på tiden. Altså … Hvor længe skal sådan en omgang vare? Ifølge undersøgelsen drejer det sig om hele ni minutter. Yes, du læste rigtigt. Er det mon længe? For nogle vil det måske føles som eeeevigheder at ligge der med hovedet mellem hans ben. Og det er da heller ikke svært at forestille sig, at det hurtigt kan blive kedeligt. HVIS du har det sådan, er der flere ting, du kan få tiden til at gå med, mens du netop giver et blowjob.

Men det kan også være, at de ni minutter faktisk vil føles heeelt perfekte, hvis I for eksempel sørger for at finde de bedste og mest behagelige blowjob-stillinger.

Læs også: 7 personer afslører de mest UNDERLIGE ting, deres partner har gjort under sex

MERE end ni minutter?

Det der med, at et blowjob skal vare ni minutter er jo i virkeligheden et gennemsnit fra undersøgelsen. Så ja … Nogle fyre har altså ikke det fjerneste imod, at det varer kortere tid end ni minutter. MEN! Andre fyre foretrækker faktisk, at det varer LÆNGERE tid. Yes … Det kan hurtigt blive ret lang tid.

Læs også: 6 piger afslører de klammeste ting, de holder hemmeligt for deres kærester