Så lang tid varer sex normalt

Det er virkelig forskelligt, hvor lang tid sex varer. Se bare, hvad denne undersøgelse siger.

author
Anja Bruneskjold

Det er ret forskelligt, hvor længe sex varer. For det afhænger af virkelig mange ting. Nogle gange kan man blive ved i evigheder – andre gange er det hele overstået på et øjeblik.

Kun sex med penetration

I følge en australsk undersøgelse har psykolog Brendan Zietsch fundet ud af, hvor lang tid sex varer. Ikke HELE sexakten. Men selve delen med penetration. I undersøgelsen deltog 500 par fra hele verden. De skulle alle tage tid på, hvor lang tid der gik fra penetration til udløsning.
Det kan helt klart have påvirke længden af samlejerne – det er Brendan Zietsch klar over. For det kan altså nemt være lidt af en mood killer, når man skal tænde og slukke et stopur, mens man har sex.

Læs også: Så meget sex har folk på din alder

Tiden varierer MEGET

Noget, der virkelig viste sig at være særligt ved undersøgelsen, var den store variation i, hvor lang tid det tog at have sex. Det var nemlig VIRKELIG forskelligt, hvor lang tid de 500 par havde sex. Nogle havde i gennemsnit sex i kun 33 sekunder, mens andre var helt oppe på 44 minutter. Selvom nogle mennesker har sex lææænge, og andre har noget, der minder om en quicky, så fandt forskerne frem til et gennemsit. Og sex varer altså i gennemsnit 5,4 minutter – og så er det uden kys og forspil.
Det er ikke nødvendigvis, fordi det tal fortæller så meget, når tiderne varierede så gevaldigt. Men det er da i sig selv også ret sjovt.

Læs også: Hvad sker der, hvis man ikke har sex i et år?