SÅ mange kalorier forbrænder du i missionæren

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange kalorier man forbrænder i missionæren? Eller hvad med doggystyle? Få svaret her!

author
Anja Bruneskjold

Måske har du allerede styr på, hvor mange kalorier du forbrænder under sex. Men hvor mange kalorier forbrænder du mon så ved de enkelte sexstillinger? Se her, hvad Women’s Health skriver.

Kan man skifte træning ud med sex?

Der findes et hav af øvelser, hvor du forbrænder op mod 200 kalorier på kun ganske få minutter. Men der er da ingen grund til at anstrenge sig mere end højst nødvendigt, hvis du for eksempel i stedet kan nøjes med at have sex med din kæreste. Er der vel?

Har du nogensinde overvejet, at sex faktisk nogle gange kan være nærmest lige så godt som træning? For jo, det kan det. Næsten. Det kræver naturligvis, at du lægger lidt power i og får sved på panden. Og så skal I hygge jer i cirka en halv time, før det for alvor giver pote. Men det lyder da heller ikke helt dumt, vel?

Læs også: Med disse 7 sexstillinger får du lettest orgasme

Hvor mange kalorier forbrænder du i missionæren?

Hvis du gerne vil forbrænde en masse kalorier under sex, så skal I helt klart have gang i missionæren. Men det skal ikke være den klassiske version, hvor du typisk er nederst. I stedet skal DU faktisk være på toppen og lægge dig ovenpå fyren. På den måde kommer du nemlig automatisk til at gøre det meste af arbejdet – og så forbrænder du altså hurtigt en masse kalorier. Ved bare en halv time kan du faktisk forbrænde cirka 103 kalorier. Det er da ret meget. Og så er det jo samtidig skønt og sjovt. Win!

Men faktisk er missionæren ikke den sexstilling, hvor du forbrænder allerflest kalorier. Så hvis du VIRKELIG vil forbrænde en masse, skal du kaste dig ud i den omvendte cowgirl. Her forbrænder du nemlig op mod 114 kalorier på en halv time. Yes, det er altså virkelig meget.

Derudover forbrænder du på en halv time 46 kalorier i en doggystyle og 43 kalorier i en almindelig missionærstilling. Så I kan jo også bare snuppe alle fire stillinger, når nu I alligevel er i gang.

Læs også: Så mange kalorier kan du forbrænde, når du får en orgasme