Så mange mennesker dør hvert år af at onanere

Kan det virkelig passe, at man kan dø af at onanere? Ifølge en undersøgelse, er der 100 mennesker, der hvert år dør af det.

author
Anja Bruneskjold

Kan man virkelig dø af at onanere? Ja, det kan man faktisk. Og selvom det måske lyder lidt skørt, så viser en tysk undersøgelse i hvert fald, at cirka 100 personer dør hvert år af at onanere. De fleste årsager til, at nogle dør af at onanere, er manglende ilt i forbindelse med erotisk kvælning.

Undgå lidt for skøre redskaber

Der findes en masse redskaber derude, som du VIRKELIG ikke bør bruge, når du skal onanere. I undersøgelsen kom det nemlig frem, at flere af de mennesker, der hvert år ender med at dø af at onanere, faktisk bruger farlige redskaber eller metoder i jagten på orgasme. Heldigvis findes der alle mulige andre tricks, du kan bruge i stedet, så du ikke udsætter dig selv for den fare, som personerne fra undersøgelsen gjorde.

Her var der for eksempel en mand, som satte elektriske juletræslys på sine nipples. Efterforskerene mente, at lysene var en del af en onanileg, fordi de også fandt pornografiske billeder på stedet. Det er altså lidt usikkert, om manden døde udelukkende af stød fra juletræslysene, eller om det var en kombination af både lys og onani, der var skyld i, at hans hjerte blev overbelastet – og at han så til sidst døde.

Læs også: I denne sexstilling er der størst sandsynlighed for, at han brækker sin penis

Piger er forsigtigere

Umiddelbart er det primært fyre, der ender med at dø af at onanere – det forklarer retsmediciner Dr. Harald Voss. Han fortæller også, at der er ekstremt mange tilfælde, hvor den egentlige ulykke simpelthen ikke bliver rapporteret rigtigt. I tilfældet med juletræslysene havde moren til den afdøde for eksempel fjernet lysene fra hans nipples – simpelthen for at skjule sandheden for politiet. Heldigvis fandt de ud af, hvad der var sket, da de opdagede brandsårene på hans bryst.
Den slags ulykker sker sjældent for piger. Og retsmedicineren mener, at det i høj grad handler om, at piger er forsigtigere, når de onanerer.

Det er slet ikke, fordi det er en dum idé at onanere. Tværtimod. Det handler bare om at passe på sig selv, når man for eksempel bruger forskellige redskaber. Så du kan altså roligt give den gas.

Vil du læse flere onanihistorier? Så kan du for eksempel læse denne, som handler om, om det virkelig kan passe, at man kan tabe håret af at onanere.