Ved du, hvor mange der har one night stands?

Sex

Så mange mennesker har one night stands

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den juni 9, 2017

Det skal ikke blive til en diskussion, om det er en god eller dårlig idé at have one night stands. Men vi skal have stillet vores nysgerrighed – hvor mange har egentlig sex en enkelt gang med en, de lige har mødt? En ny undersøgelse giver os svaret.

En ny undersøgelse

For at vi alle kunne få svaret, spurgte DrEd.com  500 amerikanere og 500 europæere om deres forhold til one night stands. Hvad var deres holdning, og hvor mange one night stands havde de haft?

Hele 66 procent af de 1.000 adspurgte sagde, at de havde haft et one night stand. Der er mange, der har haft flere end et enkelt. I gennemsnittet har europæiske kvinder haft fire one night stands, hvor fyre har haft lidt flere – nemlig seks. Hvad med amerikanerne, har de mere gang i lagnerne? Jep, det har de. Kvinderne har gennemsnitlig haft seks one night stands, og fyrene har haft syv.

Hvor finder de deres scoringer?

Faktisk er der flest europæere, der finder deres knald i byen. 28 procent af kvinderne og 26 procent af fyrene. Hvad med amerikanerne? De er færre, der finder dem i byen. 25 procent af kvinderne gør, 20 procent af fyrene gør – havde du set den komme?

Til gengæld er det fyrene, der oftest finder one night stands på datingapps. Det er nemlig 20 procent af europæiske fyre, som finder et one night stands på en app, hvor det kun er 9 procent af kvinderne.

Amerikanske fyre og kvinder er dog lidt vildere med de apps, der er nemlig 26 procent fyre og 21 procent kvinder, der finder one night stands på via apps.

Kilde: Refinery29

Mere om