SÅ meget betyder hans penisstørrelse i virkeligheden

Betyder penisstørrelsen noget for dig?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

I porno skal pigerne have vajayjays som en Barbiedukke, og fyrene skal være udrustet med MINDST 30 centimeter erigeret penis. Ej okay, måske ikke helt … Men tæt på. Men hvordan er det egentlig i virkeligheden? Betyder fyres penisstørrelse egentlig så meget? I en tidligere undersøgelse blev det påvist, at det faktisk ikke er SUPERvigtigt, hvor stor en dillertjavs fyrene render rundt med mellem benene. Men en anden undersøgelse viser faktisk noget liiidt andet. Det skriver Women’s Health.

Læs også: Så lang er en penis i gennemsnit

Undersøgelsen

323 unge kvinder i tyverne var med i undersøgelsen. Her fik de stillet spørgsmål omkring deres sexliv. 160 af kvinderne havde prøvet at få en skedeorgasme. Altså en orgasme, der udelukkende kommer fra penetrering – uden at få stimuleret klitoris samtidig. De samme 160 kvinder havde haft flere forskellige sexpartnere og kunne derfor sammenligne penisstørrelse. Derfor fokuserede forskerne på denne gruppe. Og de fandt ud af, at der var en sammenhæng mellem, hvor mange skedeorgasmer kvinderne fik – og hvor store peniser, der havde givet dem orgasmerne.

So there you have it. Hvis du gerne vil have skedeorgasmer i ét væk, skal du skynde dig at finde en velhængt fyr. Vores bud er, at det rent fysisk faktisk giver god mening. For en større penis er lig med større sandsynlighed for at ramme dit G-punkt, der giver dig skedeorgasmer. Er du i tvivl om, hvor dit G-punkt sidder henne? Så kan du få hjælp til at finde det lige her.

Meeen …

Undersøgelsen viser, at penisstørrelse faktisk betyder en hel del, når det kommer til at få skedeorgasmer. Meeen … Hvis din eneste ene er udstyret med en god, gammeldags, gennemsnitlig penis, skal du altså ikke fortvivle. For sex kan selvfølgelig stadig være rigtig dejligt. Du kan få inspiration til hvilken sexstilling, der passer til din kærestes penisstørelse. Og hvis din kæreste er under gennemsnittet, har hans penisstørelse måske ikke den store betydning, når du læser om disse 5 fordele ved en lille penis. Hvis du har svært ved at få orgasmer, når I har sex, kan I prøve at bruge sexlegetøj sammen. Din kæreste kan også prøve at lære denne geniale metode, der giver dig orgasme på under tre minutter.

Der er nok at tage fat i – og hvis hans penisstørrelse ikke betyder noget for dig, skal I selvfølgelig bare se heeelt bort fra denne artikel.

Læs også: DENNE dårlige vane gør hans penis mindre