SÅ ofte onanerer mænd og kvinder i virkeligheden

Hvor ofte onanerer mænd og kvinder?

author
Anja Bruneskjold

Hvor ofte onanerer mænd og kvinder egentlig? Har du nogensinde overvejet det? Så er du i hvert fald ikke den eneste. I hvert fald har kondomfirmaet SKYN lavet en undersøgelse , der blandt andet går ud på at finde svar på netop dette spørgsmål. Så ja, her bliver det altså virkelig tydeligt, hvor ofte mænd og kvinder i virkeligheden onanerer.

Der findes virkelig mange gode grunde til at onanere. Så hvis ikke du allerede gør det, så er det altså bare med at komme i gang. Der kan ske de vildeste ting, hvis du gør det regelmæssigt – altså HVER DAG. Men det er altså laaangt fra noget, du behøver at gøre.

Læs også: SÅ ofte bør du onanere

Hvor ofte onanerer mænd og kvinder så?

I undersøgelsen deltog cirka 2000 mennesker i alderen 18 til 38 år. Her ville SKYN så gerne undersøge, hvor ofte mænd og kvinder egentlig onanerer. Og det viste sig faktisk at hele 84 procent af de personer, der deltog i undersøgelsen, faktisk onanerede hele tre gange om ugen i gennemsnit. For nogle lyder det måske ikke af særlig meget – og for andre virker det måske liiidt voldsomt. Men det er vigtigt lige at nævne, at folk fra undersøgelsen jo er vidt forskellige. Nogle onanerer måske flere gange om dagen, mens andre gør det en gang om måneden. Og derfor ender det altså med, at gennemsnittet lander på, at folk onanerer tre gange om ugen i gennemsnit.

Hvor ofte onanerer folk med mørkt hår?

Det lyder måske som verdens mærkeligste spørgsmål. Men det er det nu faktisk slet ikke. I undersøgelsen kom det nemlig også frem, at de personer, der havde mørkt hår, faktisk onanerede meget oftere end resten af forsøgsdeltagerne. I hvert fald var der noget i undersøgelsen, der tydede på, at op mod 21 procent af de mørkhårede fra undersøgelsen, onanerede hver eneste dag. Det er svært at sige, om det i virkeligheden bare er tilfældigt, eller om der i virkeligheden er en årsag til, at folk med mørkt onanerer oftere end andre.

Læs også: 9 kvinder afslører, hvilken sexstilling de hader allermest